- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.461
Evet nurun sesi geldii bercesteeee teeee eeee diyeBercesteyi kaldirdim kalk giii dedim kalkti oda
Ben hiç uyumadin geç kalmıştım adam horluyor yanimdaNe ayaktasiniz kiz esleriniz nerde haylazlar :)) ben 11 bucukta uyudum anca kalktim geri
Belli teee kactaaa geliyorsunuz :)) valla nasil duuruyorsunuz kiz ben uyudumda geldimSabah kalkamiyom yaa isler yetismiyo
Ne ayaktasiniz kiz esleriniz nerde haylazlar :)) ben 11 bucukta uyudum anca kalktim geri
Ben hiç uyumadin geç kalmıştım adam horluyor yanimda
Valla oyle ya bide cocuk uyutmuyo hepten kafa sersem oluyoBelli teee kactaaa geliyorsunuz :)) valla nasil duuruyorsunuz kiz ben uyudumda geldim
Kız adam niye uyanık iş yok muKocam yatak odasında tv izliyoo bende oturma ıdasındaaa hagahah o başka izlii bem başkaa gerçi ben izlemimm size bakimmm
Bu saatte.. kiz git yanina geliyor bak tokat.Kocam yatak odasında tv izliyoo bende oturma ıdasındaaa hagahah o başka izlii bem başkaa gerçi ben izlemimm size bakimmm
Varrrr yatamadııı nağimm kakkıyoo 4 saat tatsa yetiii ona ama bana yetmiiKız adam niye uyanık iş yok mu
Laaa yanımda deüilll hem ben o gelince burdan çıkıyom youtube giriyom hahahahhaBu saatte.. kiz git yanina geliyor bak tokat.
Bu saatte ben ayakta olcam esim yanimda telefonla bas basa birakicakkk benm cixx cixx kirar telimi herhal
Benim herufunde sesi tee oturma odasina geliyo amanin hor horda hor ho
Vaaay uyanik seniiiiLaaa yanımda deüilll hem ben o gelince burdan çıkıyom youtube giriyom hahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?