- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.801
Sorariz ivet kebaplar filan goturmesin bideGelince sorariz
Ya yedim biseyler de yine acim accik meyve yiyim bari
Evet canim tatlilara saldiriyoruzHadi te canim uzun sureli aclik bize yaramaz biliyon
Kısa yapmissin ozamn boyu ilmek iyimis:)100 mu 110 mu neydi unuttum şimdi
Tabi tadli gelir dışardan yemek afiyet olsun canımKizlar eve yeni geldim yüryüşmü yaptim araba sürmeye gittim sora ancaaa geldim kizlar. Yok kahvaltiydi ya valla yedim accik eccükk
Hoşgeldin canım tabi buyur herzamn katılan bilin okuyormusunSelam jizlar benimde okulum tatil.
Ve arkadaslarimla gorusemiyorum .
Canim sklyor.
Mutfagi sildim toparldm
Yatak odasini toparladkm
Beyazlar makinada.
Camasirlari toplayip katlamam gerekiyor.
Supurge yapmam ve toz almam gerekiyor
Benide araniza alinn
HosbuldummHoşgeldin canım tabi buyur herzamn katılan bilin okuyormusun
Aldik gitti.Hosgelmissin bacimSelam jizlar benimde okulum tatil.
Canim sklyor.
Mutfagi sildim toparldm
Yatak odasini toparladkm
Beyazlar makinada.
Benide araniza alinn
Disardan icerden farkedermi canim yemek yemek hep tatli sevene :))Tabi tadli gelir dışardan yemek afiyet olsun canım
Araba kullanmayi mi ogreniyon kuzum.Accik dirkene nekadan accik canoKizlar eve yeni geldim yüryüşmü yaptim araba sürmeye gittim sora ancaaa geldim kizlar. Yok kahvaltiydi ya valla yedim accik eccükk
Temizlik bitiyormu.. hayiiiiiiir. Yine pis yine pis :dSelam jizlar benimde okulum tatil.
Canim sklyor.
Mutfagi sildim toparldm
Yatak odasini toparladkm
Beyazlar makinada.
Benide araniza alinn
Evde yapmasi ugrastirici be kuzu ama bn disardan yemeyi sevmiyorum sinir oluyo esim senle disarda yenme der herseyi kontrol ediyom yesillik yemiyorum filan falan birsuru seyDisardan icerden farkedermi canim yemek yemek hep tatli sevene :))
Ya suruyorum ama pratigim yok ehliyetimi aldim bayadir genel de sogutmam arayi denemedeyim insallah tam guvenim gelene kadar devam ediyorum canim.. azar azar tattm canim ya nabican isteAraba kullanmayi mi ogreniyon kuzum.Accik dirkene nekadan accik cano
Bilindik yerden yiceksin canm rastgele yenmez biz analiz yaparak gideriz nasil vs bisey tiksinildiyse edildiyse gitmeyiz cogunlk nere gtmisse arakadas oradir bizimkiler cok titizdir.. bide buranin kendine has seyleri oldugu icin oyle igrencek sey yok Van kahvaltsi meshur dur :))Evde yapmasi ugrastirici be kuzu ama bn disardan yemeyi sevmiyorum sinir oluyo esim senle disarda yenme der herseyi kontrol ediyom yesillik yemiyorum filan falan birsuru sey
Oh maşallah canım dikkat et kendine insallh kazanirsin okulu bizde ev hanımı lise terk 3 yil bitecek girdik bebis yok bekliyoz nasip ederseHosbuldumm
Evet canim bende size kendimi tanitayim
21 yasina girdim
3. Bucuk aylik hamileym
Evlilgimin senesine giricem insallah bu şubatta
Okuloncesi ogrt. Okuyorm
Oyle iste
Baya zamandir sinavlardab dolayi evi cok boslamistm sukur biraz toparladim
Oo guzeeel bnada dio esimde cesaretim yokYa suruyorum ama pratigim yok ehliyetimi aldim bayadir genel de sogutmam arayi denemedeyim insallah tam guvenim gelene kadar devam ediyorum canim.. azar azar tattm canim ya nabican iste
Yok canim ondan degil esim zaten heryerden yemez cok bilindik temiz yerlerden meshur yerlerden alir da bnim huyum o yenemiyorum evdede ayniyim cok pimpirikliyimBilindik yerden yiceksin canm rastgele yenmez biz analiz yaparak gideriz nasil vs bisey tiksinildiyse edildiyse gitmeyiz cogunlk nere gtmisse arakadas oradir bizimkiler cok titizdir.. bide buranin kendine has seyleri oldugu icin oyle igrencek sey yok Van kahvaltsi meshur dur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?