- 22 Ağustos 2015
- 29.774
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.882
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.841
Valla gidiyor gozlerim ruhum uyuştuderkeeeen uyudu bile berceste
Anladım bole devam ederse giderim bir kaç gün bekleyimStresten cok oluyo evet canim bnimde anneminde hep olur cok kotu bisey .Kalpten dolayi oluyomus genelde uyusma
Ruyanda guzel yemekler gorursen bnada yolla accikCarsiya dolastim sahilde yurudum yoruldum biraz sanirim hava da temiz madallah dedigin gibi kuzum
Boşa uykucu demiyozValla gidiyor gozlerim ruhum uyuştu
Tabi canim mutlaka git zaten vucudumuz hep sinyal verirmis biseyler yolunda gitmeyince Allah korusun onlemini alalim bu can emanet bizlereAnladım bole devam ederse giderim bir kaç gün bekleyim
Canim yemek deme ya doluyum yeterinceRuyanda guzel yemekler gorursen bnada yolla accik
Tatlis gecmis olsun canim kendini uzme cok degmez. Kiymetini bil kendinin sagligininBoşa uykucu demiyoz
Benimde midem uyustu uyusuk olduk bugun hepValla gidiyor gozlerim ruhum uyuştu
Hoşgeldin canım bebeğin hayırlı oldunn kız dua et bizleredeHosbuldumm
Evet canim bende size kendimi tanitayim
21 yasina girdim
3. Bucuk aylik hamileym
Evlilgimin senesine giricem insallah bu şubatta
Okuloncesi ogrt. Okuyorm
Oyle iste
Baya zamandir sinavlardab dolayi evi cok boslamistm sukur biraz toparladim
aaa senin hep varrr ama yapmiinnnBenimde utu var temizlik var yemek var var da var ah kadin olmak
yok kiz yapmazmiyim hic yapiyorumda dip kose yapilcak dedim ogun ussten yapiyorum bi aydir filan yaniL
aaa senin hep varrr ama yapmiinnn
Heeeeee çalışkann seniiiiiyok kiz yapmazmiyim hic yapiyorumda dip kose yapilcak dedim ogun ussten yapiyorum bi aydir filan yani
yapiyoruz yapiyoruz hep ayni bi iki gun kirlenmese neguzel olrduHeeeeee çalışkann seniiiii
Nerdeeeeee o günlerrr temizlee anam temizleeeyapiyoruz yapiyoruz hep ayni bi iki gun kirlenmese neguzel olrdu
Aynen camasir yikasan asmasi kuruymasi yerlsstirmesi utulemesi hep bir yayıntiTemizlik bitiyormu.. hayiiiiiiir. Yine pis yine pis :d
benim de beynim uyştu su yüzzden ıspanak yapmayı düşüyorum ama nasıl yapacağıma karar veremedim eşim bulgurlu sever ama ben diyetteyim yoğurtlu sevmez ben severim ama ya da fırında graten mi yapsam ? yanına ne yapsam?Benimde midem uyustu uyusuk olduk bugun hep
Evet ya hele mutfaga girince ellerim mahfoluyo deterjandan hasta olcazNerdeeeeee o günlerrr temizlee anam temizleee
Biraz uzanayim kizlar optum sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?