- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.821
Benimde utu var temizlik var yemek var var da var ah kadin olmakBende bi şu yatak odasını bitireydim kolum kalkmıyor başladım ama utu yapilcak daha bir sürü
Himm anladim mavisim.. cok takintili degilim.. belli prensiblerim vardir ve her zaman evimde yemegi severim degisiklikler guzeldir o kadarcik canim nabicann aman..Yok canim ondan degil esim zaten heryerden yemez cok bilindik temiz yerlerden meshur yerlerden alir da bnim huyum o yenemiyorum evdede ayniyim cok pimpirikliyim
Dünden beri uyuşuyor kollarim kalkamiom dusa girdim yine ayniBenimde utu var temizlik var yemek var var da var ah kadin olmak
Valla en guzeli ev yemegi miiss mis .Bugun ne yapsakkiHimm anladim mavisim.. cok takintili degilim.. belli prensiblerim vardir ve her zaman evimde yemegi severim degisiklikler guzeldir o kadarcik canim nabicann aman..
Cesaret edin hanimlar ogrendikten sora neyi kullanmak veya yapmak zor :) ben severim tutkum yok ama surmeyi gercekten severimOo guzeeel bnada dio esimde cesaretim yok
Oda biraz hakkimiz kuzm haklısın bizde sevmeyiz ama arada aktiviteler olsunHimm anladim mavisim.. cok takintili degilim.. belli prensiblerim vardir ve her zaman evimde yemegi severim degisiklikler guzeldir o kadarcik canim nabicann aman..
Canim uyusukluk pek iyi degildir bi doktora gitsenDünden beri uyuşuyor kollarim kalkamiom dusa girdim yine ayni
Ben aksama meyve yocem hicbisey yiyesim yok dahaaa bi kahve vs yaparm okadarValla en guzeli ev yemegi miiss mis .Bugun ne yapsakki
Ahaha oda güzel banda arada eşim öğretir: )Cesaret edin hanimlar ogrendikten sora neyi kullanmak veya yapmak zor :) ben severim tutkum yok ama surmeyi gercekten severimilk evlendigimde kayinpederin arabasini kacirmistm
Oooo sen baya ilerletmissin cesareti canim kacirmak filan supermisCesaret edin hanimlar ogrendikten sora neyi kullanmak veya yapmak zor :) ben severim tutkum yok ama surmeyi gercekten severimilk evlendigimde kayinpederin arabasini kacirmistm
Bilemedim stresmi ona yoruyom yine bisiler takiom ufak da pek değil belli etmemeye calisiyom ondanmiki diyomCanim uyusukluk pek iyi degildir bi doktora gitsen
Aa eminmisin simdi toksun ondan mi diyonBen aksama meyve yocem hicbisey yiyesim yok dahaaa bi kahve vs yaparm okadar
Hic unutmam bu macerami :) kimsenin haberi yokken kücük kaynim vardi onla gitmistim 10 yasindami neydi :))Ahaha oda güzel banda arada eşim öğretir: )
Stresten cok oluyo evet canim bnimde anneminde hep olur cok kotu bisey .Kalpten dolayi oluyomus genelde uyusmaBilemedim stresmi ona yoruyom yine bisiler takiom ufak da pek değil belli etmemeye calisiyom ondanmiki diyom
Kiz valla bi hoşum ya. Şuan eve geldim uyku bastiAa eminmisin simdi toksun ondan mi diyon
Uykucu guzel temiz havayi aldin tabi.Yat isin yoksa ohh neguzelKiz valla bi hoşum ya. Şuan eve geldim uyku basti
derkeeeen uyudu bile bercesteBiraz uzanayim kizlar optum sizi..
Hic unutmam bu macerami :) kimsenin haberi yokken kücük kaynim vardi onla gitmistim 10 yasindami neydi :))
Carsiya dolastim sahilde yurudum yoruldum biraz sanirim hava da temiz madallah dedigin gibi kuzumUykucu guzel temiz havayi aldin tabi.Yat isin yoksa ohh neguzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?