Aynen camasir yikasan asmasi kuruymasi yerlsstirmesi utulemesi hep bir yayınti
Kizlar ben ciger yapcam aksama ama hic yapmadim

Siz nasil yapiyorsunuz
Rabbi günah yazmasın sevmiyorum ve de bilmiyorum kaynanam sever o yapar pederle yerrr hiççç dokunmam kokusuna dayanamam evden kaçarımm

Ben azcik salca ile kavurdum.
Icine bir avuctan az bulgur attim.
Biraz su ekledim

Iyice pistiler.ben cok begendim
Yogurtla yedim.

Aynen camasir yikasan asmasi kuruymasi yerlsstirmesi utulemesi hep bir yayınti
Kizlar ben ciger yapcam aksama ama hic yapmadim

Siz nasil yapiyorsunuz
canim ben cigeri yikayip suzduruyorum una tuz kirmizi biber atip cigerleri icine atiyorum sonra bi suzgecle eliyorum.Kizgin yaga atiyorum biraz kizarana kadar kurumayacak sekilde kizartiyorum.Bide yanina kup kup patates kizartiyorum sonra soganlari piyazlik dogruyorum icine sumak maydanoz katiyorum bi tepsiye cigeri patatesi sogani yanyana dizip servis ediyorum

bulgur yakisiyo canim ispanaga az atarsin tad getircek kadar zarari yok pirinc kadar

Canim butun mu kizartiyon
Birde sade mi kizartiyosun cigerleri

Ben azcik salca ile kavurdum.
Icine bir avuctan az bulgur attim.
Biraz su ekledim

Iyice pistiler.ben cok begendim
Yogurtla yedim.
bende öyle yapıyorum soğan da koyuyom ama bulgur olmaz 2 gün bulgur yedim diyetteyim ,graten kalıyor geriye o da uğraştırıyor ya bu ARADA hoşgeldin,bebiş hayırlı olsun :)

bende öyle yapıyorum soğan da koyuyom ama bulgur olmaz 2 gün bulgur yedim diyetteyim ,graten kalıyor geriye o da uğraştırıyor ya bu ARADA hoşgeldin,bebiş hayırlı olsun :)
Ben sogan kokusuna gelemiyorum diyw oyle ypmistm canim
Canim esine bulgurlu kendine bulgursuzda yapabilirsin
Grateni nasil yapiyorsun onu bilmiyorum

Sagolasin canim hosbuldumm insalllah hayirli bir bebis olur benm icin

2 gündür sarma yiyorum yok bugün bulgur yimem
Ay sarma sarma sarmaaa enfes dondurma diyesim geldi..
Benimde canim sarma cekiyor
Kaynanamamla ben ince sarariz ama oyle istemiyorum boylw kalin kalin sariyorlar ya doyurucu oluyor...
Napsam yarin bababneme gidip sarma mi sarsam o buyuk sarar hep.
Buyukleri ben kucukleri o yesin

Canim butun mu kizartiyon
Birde sade mi kizartiyosun cigerleri
bide soganla kavurup da yapiyorum canim doranmis cigerkeri tavaya atiyorum arkasindan soganlari atiyorum onceden kavursanda olur soganlari,biraz kavuruyorum az bisey salca pul biber atiyorum oda guzel oluyo sogan tat veriyo

bide soganla kavurup da yapiyorum canim doranmis cigerkeri tavaya atiyorum arkasindan soganlari atiyorum onceden kavursanda olur soganlari,biraz kavuruyorum az bisey salca pul biber atiyorum oda guzel oluyo sogan tat veriyo

Anladim kuzum bi cigerleri alayim bakalkm insallah üstesinden gelirim.. Allah yuzumu kara cikarmasinn amin

Anladim kuzum bi cigerleri alayim bakalkm insallah üstesinden gelirim.. Allah yuzumu kara cikarmasinn amin
Cok basit oluyo canim yaparsin Allahin izniyle bnim komsum pisirdikten sonra hepsini karistiriyo servis ederken.Cigeri patatesi sogani harmanlayip sunum yapiyo nasil istersen oyle yap.Cabuk pisiyo zaten kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…