- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.081
hadisi şerifte buyrulmuş ki insanoğlu 1 vadi dolusu altını olsa 2.sini ister Onun gözünü torpaktan başka bir sey doyurmaz.yanlış anlama senin için değil hepimiz için böyle. emin ol herkes bi üst kalitede bir yaşam ssürmek istiyor dünya hayatı dünya malı böyle ..Haklisiniz kizlar. Herkes biseylerden sikayetci.. rabbim daha buyuk dert vermesin.. belkide cogu kisi bana ozeniodir ki genellikle oyle de derler :) . Ama bn daha iyi sartlarda (maddi anlmda l) yasamak isterdim acikxasi. Ne biliyim soyle alisverisi dusueden yapmak. Istedigim gibi gezmk tozmak. Arabami alip sorgusuz cikmak falan. Boyle insanlara ozeniyorum acikcasi. Esim calisio cok sukur. Bi evimizde var ama daha fazlasi yok iste.
Kk da oyle acemi bi uyede degilim. Yillari pro.suyum ilkkez basima geldiEvet ya noluyi dedim ne ara bunlar konusuldu acep ki dedim
Kanal 7..Bulamadim ya kanali bakcaktim
Fazlasini isteme canim blki senin icin boylesi hayirlidir fazlasi nefsine agir gelicek blki .Bide evin varmis neguzel bi ev almak cok zor simdi bizlerin oda yokHaklisiniz kizlar. Herkes biseylerden sikayetci.. rabbim daha buyuk dert vermesin.. belkide cogu kisi bana ozeniodir ki genellikle oyle de derler :) . Ama bn daha iyi sartlarda (maddi anlmda l) yasamak isterdim acikxasi. Ne biliyim soyle alisverisi dusueden yapmak. Istedigim gibi gezmk tozmak. Arabami alip sorgusuz cikmak falan. Boyle insanlara ozeniyorum acikcasi. Esim calisio cok sukur. Bi evimizde var ama daha fazlasi yok iste.
Yok canim ne yanlis anlamasi. Aslina bakarsan bilincli olarak yazdim cunku biraz ogude ihtiyacim var. Cunku sukursizluk yaptigimi biliyorum. Ama yinede boyle arkadaslarimi gorunce bu hislerime engel olamiyorum.hadisi şerifte buyrulmuş ki insanoğlu 1 vadi dolusu altını olsa 2.sini ister Onun gözünü torpaktan başka bir sey doyurmaz.yanlış anlama senin için değil hepimiz için böyle. emin ol herkes bi üst kalitede bir yaşam ssürmek istiyor dünya hayatı dünya malı böyle ..
Bida ariyayim canimKanal 7..
Olsun skınti yok olur arada oyle oda bize denk geldiKk da oyle acemi bi uyede degilim. Yillari pro.suyum ilkkez basima geldi
Aslinda soylediginiz herseyin bilincindeyim ama duygularima engel olamiorum. Ve hatta biri karsima gecip boyle doyleseydi ona verecegim ogutte bu olurdu ama yasamak darkli iste. Insan kendine soz geciremioFazlasini isteme canim blki senin icin boylesi hayirlidir fazlasi nefsine agir gelicek blki .Bide evin varmis neguzel bi ev almak cok zor simdi bizlerin oda yok
Dogrudur canim bazen insan duygu dusuncelerine engel olamiyo.Nefsimiz agir seyler istiyo ama frenlememiz lazim onune gecmezsek dahasini isteriz hepimiz ayniyizAslinda soylediginiz herseyin bilincindeyim ama duygularima engel olamiorum. Ve hatta biri karsima gecip boyle doyleseydi ona verecegim ogutte bu olurdu ama yasamak darkli iste. Insan kendine soz geciremio
Insani be canim gercekten istiyoruz.. midesini bi hurmayla doyuran,sirtinda sadece 1 urbasi olan,yatacak bi hasırı olan Peygamberimizi dusunmeden kainatin en layigini dusunmeden istiyoruz.. acliktan cogu zaman karnina taş baglayan kizlarini dusunmeden istiyoruz..Yok canim ne yanlis anlamasi. Aslina bakarsan bilincli olarak yazdim cunku biraz ogude ihtiyacim var. Cunku sukursizluk yaptigimi biliyorum. Ama yinede boyle arkadaslarimi gorunce bu hislerime engel olamiyorum.
Cok haklisin. Nyse. Tanisamadik senle. Kendinden bahsetsene birazDogrudur canim bazen insan duygu dusuncelerine engel olamiyo.Nefsimiz agir seyler istiyo ama frenlememiz lazim onune gecmezsek dahasini isteriz hepimiz ayniyiz
Aslinda en buyuk duamdi fazla mal fazla para istemem diye ama bazen insana esio iste. Rabbim gordugumuzden eksik etmesin hicbirimizi en zoru bu olur yoksa.Insani be canim gercekten istiyoruz.. midesini bi hurmayla doyuran,sirtinda sadece 1 urbasi olan,yatacak bi hasırı olan Peygamberimizi dusunmeden kainatin en layigini dusunmeden istiyoruz.. acliktan cogu zaman karnina taş baglayan kizlarini dusunmeden istiyoruz..mal Allah yolunda harcanaksa guzeldir.. ya veremessek Allahin veridiginin zenginligin zekatini?Rabbim den isticez ama hayirlisini her zaman.. isteklerimiz bizi saptirirsa yolumuzu sasiriz.. zenginde olmali bi musluman arabasi da olmali evi de.. zaruri ihtiyaclari tabki olmali.. fazlasi da varsa vermisse Rabbim zekatini ve hakkini da vermeyi nasip etsin.. CEnnette en son zenginler hesaba cekilcek beklicek en sonda.. mahser gunu
böyle zamanlarda en güzeli sahip olduklarına sahip olmak isteyenleri düşünmek.şu kk da ne kadar çok evlat hasreti ile yanan var değil mi bak çok şükür senin bir evladın var.sen de zor kavuşmussun o zamanlarını bi anımsa suan ne isterdin daha rahat yaşamak mı evladını mı? evladını değil mi ? demek ki insanoğlu neyi eksikse onu istiyor, hiçbir zaman eksiği bitmiyor ,ben mesela evimiz yok arabamız da yok çocuğumuz da yok, şuan en çok anne olmak istiyorum oldum diyelim yeter der miyim 1 de arabamız olsun yok bi de ev olsun sonu gelmez ki... en iyisi sahip olduklarına sükretmek...Aslinda soylediginiz herseyin bilincindeyim ama duygularima engel olamiorum. Ve hatta biri karsima gecip boyle doyleseydi ona verecegim ogutte bu olurdu ama yasamak darkli iste. Insan kendine soz geciremio
Sen şimdide burdamısın arkadaşımmArkadaşlar bakirelik önemli mi
Oyle oyle :)) sen boyle sorunca kendimi hesaba cektim bi an kusura bakma :)(Aslinda en buyuk duamdi fazla mal fazla para istemem diye ama bazen insana esio iste. Rabbim gordugumuzden eksik etmesin hicbirimizi en zoru bu olur yoksa.
28 yasindayim canim bi kizim var 3 yasinda buraya yazip rahatliyorum bnde bi cok derdim var yinede cok sukur oyle isdeCok haklisin. Nyse. Tanisamadik senle. Kendinden bahsetsene biraz
duan kabul olmuş demek ki hesabını veremeyeceksek vermesin Rabbim mal da mülk de..Aslinda en buyuk duamdi fazla mal fazla para istemem diye ama bazen insana esio iste. Rabbim gordugumuzden eksik etmesin hicbirimizi en zoru bu olur yoksa.
Hoşgeldin canımmmOgluma hamile kalinca biraktim isi. Suan deli gibi calismak istiyorum. Cok skiiorum evdeoglum azicik daha buyuse hemn basliycam. Kac senelik evlisin.. cocuk dusumuo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?