Menu:Sabah kalkinca bir bardak su ,kahvaltida 5 zeytin ,iki lokma kepekli ekmek ,iki kasik corba,yarim turp,mor lahana bukadar hepsi yiyemiyorum kahvalti sevmiyorum.Ara olarak bi avuc leblebi bi kac uzum findik fistik.Aksama dogru sogan kuru.Aksam yemeginde bi kase corba ,bi kac kasik yogurt bi parca cok az haslanmis tavuk ,bol salata .

vaaav mavişim ya sen bize taş çıkarırsın , 2 kaşık çorba 3 edeydin tek sayı olaydı bak cidden çok az da yeme bi kase iç nolcak kuzucum

Hos geldin niye pismansin.. hayirdir :)
Insan bekarken pek gormuyor. Deli gibi asik oluyosun gozlerin korelio ve hemn evleniosun. Ne maddiyatina bakiosun ne ailesine. Suan gecmise donup bakiorum da cok daha iyi bi secim yapabilirdim.. esim cok iyi bir insan cok severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi ama borc odemkten bi dogrulamadik. Elde avucta hic bisey yok. Cok samimi arkadaslaeima bakiyorum suan mantik evliligi yapip gul gibi yasiolar.

Ogluma hamile kalinca biraktim isi. Suan deli gibi calismak istiyorum. Cok skiiorum evde oglum azicik daha buyuse hemn basliycam. Kac senelik evlisin.. cocuk dusumuo musun
19 aylık bekliyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse. çocukla sıkılcak vakit oluo mu ya :)

Hosgeldin canim.Yok mantik evliligide olsa nasip isleri bunlar oldumu mantik evliligindede cok sorun cikiyo canim hersey nasip iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…