- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.061
Rabbim gonlune gore versin. Soyle ki hic bos vaktim olmuo. Heran onla ilgileniorum ama bn evde olmaktan skildim.19 aylık bekliyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse. çocukla sıkılcak vakit oluo mu ya :)
Sabahlari hep boyleyimde aksamlari yiyodum onuda cok az yiyorum sonum hayrola .Su insulini bi yensek be nergisimher zaman böyle az yeme ama canım ,hem halsiz düşer hasta olursun hemde bi süre sonra metabolizman yavaşlar takılır arada şasırtmak lazım
Baskalarina bakma.. oyle yaparsan mutsuz olursun hep.. herkesin sinavi farkli.. her zaman sükredip hayatimizin olumlu yanlarini gormeliyiz.. Rabbim kimine oluk oluk verir kimine karinca nispetince ama herseyinde bi hayir vardir bunlar bizim icindir canimInsan bekarken pek gormuyor. Deli gibi asik oluyosun gozlerin korelio ve hemn evleniosun. Ne maddiyatina bakiosun ne ailesine. Suan gecmise donup bakiorum da cok daha iyi bi secim yapabilirdim.. esim cok iyi bir insan cok severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi ama borc odemkten bi dogrulamadik. Elde avucta hic bisey yok. Cok samimi arkadaslaeima bakiyorum suan mantik evliligi yapip gul gibi yasiolar.
amin cümlemize.tüm bekleyenelere... ne kadarlık bebeğin, sorun neydi sakıncaksı yoksa tabi ?Rabbim gonlune gore versin. Soyle ki hic bos vaktim olmuo. Heran onla ilgileniorum ama bn evde olmaktan skildim.
Eski gunlerimi ozluyorum. Insallh oglum biraz buyusun hemn basliycam. Cunlu oglumun olmasi icin cok gozyasi doktum. Cok dualar ettim.
Haklisin. Iste arada esio insana. Konusup rahatliyim dedim. Şukursusluk olmasin. Rabbim gucenmeskn benden. Bunlara sahip olmayanlarda var. Insan oglu iste. Cig sut emmis. Hep daha iyisini istiyoruzHosgeldin canim.Yok mantik evliligide olsa nasip isleri bunlar oldumu mantik evliligindede cok sorun cikiyo canim hersey nasip iste
Haklisin. Iste arada esio insana. Konusup rahatliyim dedim. Şukursusluk olmasin. Rabbim gucenmeskn benden. Bunlara sahip olmayanlarda var. Insan oglu iste. Cig sut emmis. Hep daha iyisini istiyoruzHosgeldin canim.Yok mantik evliligide olsa nasip isleri bunlar oldumu mantik evliligindede cok sorun cikiyo canim hersey nasip iste
ne kadar az tatlı o kadar az direnç gülümSabahlari hep boyleyimde aksamlari yiyodum onuda cok az yiyorum sonum hayrola .Su insulini bi yensek be nergisim
kesinlikle öyle hiçkimsenin her şeyi tam değil kim ne eksikse onu istiyor, para huzur sağlık,çocuk vs vs hepsi imtihan Rabbim muvaffak etsin .Haklisin. Iste arada esio insana. Konusup rahatliyim dedim. Şukursusluk olmasin. Rabbim gucenmeskn benden. Bunlara sahip olmayanlarda var. Insan oglu iste. Cig sut emmis. Hep daha iyisini istiyoruz
Oyle canim napcaksin tuzu biberi olsun bunlarda her halimize bin sukur.Konusabilirsin canim hepimizin sorunlari var birazda olsun rahatliyo insan anlatincaHaklisin. Iste arada esio insana. Konusup rahatliyim dedim. Şukursusluk olmasin. Rabbim gucenmeskn benden. Bunlara sahip olmayanlarda var. Insan oglu iste. Cig sut emmis. Hep daha iyisini istiyoruz
sarıkamış ta bir enver paşa yüzünden pisipisine ölmüşler, onlar ki vatan uğruna can vermiş biz daha vergimizi veremiyoruz,birlik beraberliğimizi koruyamıyoruz yazık bize ...Kim gönullu olr diyince 120 tane cocuk one cikiyor Van 1914 yilii ve harb..
Ve onlar harbtan donuste donarak oluyorlarkucuk bedenleri soģuga yenik dusuyor flim izliyorum tekrsrdann cok kotu oldum yaa
Hemde neler yasaniyo ulkemizde hepsini unutmuscasina herkes birbirinden nefret eder olmussarıkamış ta bir enver paşa yüzünden pisipisine ölmüşler, onlar ki vatan uğruna can vermiş biz daha vergimizi veremiyoruz,birlik beraberliğimizi koruyamıyoruz yazık bize ...
Cocuk yastalar ve cephane tasimak icin o sogukta yoldalar..sarıkamış ta bir enver paşa yüzünden pisipisine ölmüşler, onlar ki vatan uğruna can vermiş biz daha vergimizi veremiyoruz,birlik beraberliğimizi koruyamıyoruz yazık bize ...
Kizlar merhaba.bebegim 53 gunluk duzeltilmis 11gunlukn26gun kuvezde kaldik.34haftalik 1565 gr dogdu.son haftalarda bebk anne kanalindan beslenemedi.acil sezeryanla dogum yaptim. Simdi bebegim biberonla besleniyo gunde bi kac kez memeden emiyoo.
Bebgimle goz temasi kuramiyrum. Goz dr gittik bi sorun yok bi dahaki ay bi daha gelin dedi. Sizin bebegiiniz ne zamn yuzunuze bakmaya basladi merak ediyorum,
6 parça yatak odası takımı 35 tlEki Görüntüle 1266695
Allah rahmet eylesin sabir versin .uzuldum yazmak istedim bilgim yok canim
Kukusu ve altınları çok kıymetli öteki tarafa götürücek zaar
Baskalarina bakma.. oyle yaparsan mutsuz olursun hep.. herkesin sinavi farkli.. her zaman sükredip hayatimizin olumlu yanlarini gormeliyiz.. Rabbim kimine oluk oluk verir kimine karinca nispetince ama herseyinde bi hayir vardir bunlar bizim icindir canim
kesinlikle öyle hiçkimsenin her şeyi tam değil kim ne eksikse onu istiyor, para huzur sağlık,çocuk vs vs hepsi imtihan Rabbim muvaffak etsin .
Oyle canim napcaksin tuzu biberi olsun bunlarda her halimize bin sukur.Konusabilirsin canim hepimizin sorunlari var birazda olsun rahatliyo insan anlatinca
Bulamadim ya kanali bakcaktimCocuk yastalar ve cephane tasimak icin o sogukta yoldalar..ecdadimizin emekleri haklari ustumuzde.. bu vatan bizim birligimiz dirligimiz bizim
Hemde neler yasaniyo ulkemizde hepsini unutmuscasina herkes birbirinden nefret eder olmus
bi de kıymet bilsek..Cocuk yastalar ve cephane tasimak icin o sogukta yoldalar..ecdadimizin emekleri haklari ustumuzde.. bu vatan bizim birligimiz dirligimiz bizim
Gercekten binde bir bile bilmiyoruz o zamanlara gore ah ahbi de kıymet bilsek..
Evet ya noluyi dedim ne ara bunlar konusuldu acep ki dedimAyyy yanlis kisileri alintiladim
Bizim bi evimiz de yok canim.. insan ister bekler.. nefes aldigi surece.. sana belki bu örneģim abes gelicek belki alakasiz.. ama bizim Peygamberimiz Rabbimizden ne istese verirdi ama o istemedi dunyaya ehemmiyet vermedi canim bi hasırın ustunde uyudu bir cekyati bile olmadi.. kizi fatima annemiz ceyizi?.. bizim ceyizlerimiz? Inan biz cok cok iyiyizelhamdulillah.. karnimiz doyuyormu doyuyor.. beklentiler hep yuksek bizim istememizin sonu yokk.. doyumsuzuzHaklisiniz kizlar. Herkes biseylerden sikayetci.. rabbim daha buyuk dert vermesin.. belkide cogu kisi bana ozeniodir ki genellikle oyle de derler :) . Ama bn daha iyi sartlarda (maddi anlmda l) yasamak isterdim acikxasi. Ne biliyim soyle alisverisi dusueden yapmak. Istedigim gibi gezmk tozmak. Arabami alip sorgusuz cikmak falan. Boyle insanlara ozeniyorum acikcasi. Esim calisio cok sukur. Bi evimizde var ama daha fazlasi yok iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?