- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.341
Ben alışveriş tek cikmiyom bide merkez uzak yakında benim yukarda yokuslar çok inmek istemiyom hic alismamisim bizimkide gönderemez onlan goruyoz oda müsait olursa çıkıyoruz aksamlari dışarı falan buaralar yoğun bugün bitirirse bakalım cikarizarabalari onemlidir caaanim. Ya benmki vardiyaloliydi uyuyor.. o varken gezemiyom magazalari gecen ciktik ama icimde kaldi bakamadm uyuyoken o kactm bende
Aman bende okudum onu burayada sordu kimse cevap vermedi iste ölçüyor milletiLlahım yaa bide gitmil topik açmış bakirelik önemli mi diye Allah'ım ne insanlar varrr aen esirfe Ya Rabbim
Aynıı bwniökine bwnzii kimseylw bırakmaz gidimm o götürcek ama fazla sevmez pwhhh delire dwlire alışvweiş edikkBen alışveriş tek cikmiyom bide merkez uzak yakında benim yukarda yokuslar çok inmek istemiyom hic alismamisim bizimkide gönderemez onlan goruyoz oda müsait olursa çıkıyoruz aksamlari dışarı falan buaralar yoğun bugün bitirirse bakalım cikariz
Kız cani isterse binde bir fatura yatır veya önemli acil biside in der bende alismisim eve çıkmak içimden gelmiyor bide arkadaş kafa dengi yok teyzelerle arkadaşım bazen pazar görürüm izin verirse bende ustelemem kiyafette bayramdan bayrama kendim gidip almam hayata ihtiyaç olmadikca hep esimlen nadir öle ama dışarı kendimize göre aktiflerimiz oluyor arada arkadaşların eşlerine çay bisiler geliyor ortam 1 ayda 2 kere falan gelirizAynıı bwniökine bwnzii kimseylw bırakmaz gidimm o götürcek ama fazla sevmez pwhhh delire dwlire alışvweiş edikk
He benimki dışarı beraber anama berber hastaneye beraberr öylee her hafta çıkartır dışaruı istediğimi yapar gün gelir hafta içi gece 1saat dıları çıkarızz yorgun olur gelir yatarr öyle yanniiKız cani isterse binde bir fatura yatır veya önemli acil biside in der bende alismisim eve çıkmak içimden gelmiyor bide arkadaş kafa dengi yok teyzelerle arkadaşım bazen pazar görürüm izin verirse bende ustelemem kiyafette bayramdan bayrama kendim gidip almam hayata ihtiyaç olmadikca hep esimlen nadir öle ama dışarı kendimize göre aktiflerimiz oluyor arada arkadaşların eşlerine çay bisiler geliyor ortam 1 ayda 2 kere falan geliriz
Aynı durumdayız kuzm..He benimki dışarı beraber anama berber hastaneye beraberr öylee her hafta çıkartır dışaruı istediğimi yapar gün gelir hafta içi gece 1saat dıları çıkarızz yorgun olur gelir yatarr öyle yannii
Erkekle magaza dolasmak cok zorBen alışveriş tek cikmiyom bide merkez uzak yakında benim yukarda yokuslar çok inmek istemiyom hic alismamisim bizimkide gönderemez onlan goruyoz oda müsait olursa çıkıyoruz aksamlari dışarı falan buaralar yoğun bugün bitirirse bakalım cikariz
Baska yere de beraber mi gidiyorsunuz kizHe benimki dışarı beraber anama berber hastaneye beraberr öylee her hafta çıkartır dışaruı istediğimi yapar gün gelir hafta içi gece 1saat dıları çıkarızz yorgun olur gelir yatarr öyle yannii
Kizlar o kadar sacma ki cogu yorumlar. Acikcasi cevap vermeye degmez.Aman bende okudum onu burayada sordu kimse cevap vermedi iste ölçüyor milleti
Canım ben kaçarak evlendim şu çektiği setin önüne geçemedim anam dahill karışsın istemi annem çokk kızıypo bu konuda ama napimmm benimde bazen sabrımı zorluyo ama kabullendim yaaaBaska yere de beraber mi gidiyorsunuz kizvalla kendim.aktivite yapmayi severim ille esimle olcak diye dusunmem herkesin ve herseyin yeri ayri neyden keyif alacaksam odur
Esimle keyif alacagm seyler ayri kendimin ayri
Canim esinin hassas noktasi demekki yemek.Hiç sorma bizmki yemek secmez ama dün pirasa yaptim bide yoğurt çorbası yaptım makarna iki kişiyiz hep üç çeşit yemek mutlaka olacak neşe bugünde pirasa corba koydum bi kaç defa daha koymuştum bole tartistik neymiş nerde yanında kuru yemek bu pilav yada makarna ben senden yemek sectimmi falan filan çorba içti kalktı markete gidecektik gitmedik yatacam yorugunum dedi bende bi iki laf söyledim sonra mutfakta bulaşıklarimi yikadim baktim içerde uyumus perde astım dolabdolabı duzelttim içeri girdim telefon çalınca uyandi neşe biraz daha uyukladi bende kalktim ütü yapaim dedim kalktı üzerini giyiyor nereye dedim arada patronlarla çay içer bide nöbetçi bizimki asansörci ariza içinde biri kalınca çıkar gider ses vermiyor sinirlendim mal mi var karşında dedim soyledim ya illa seslimi diyim dedi cikiyorum görüyorsun dedi sonra hep bole yapion acim falan bende bugunde idare etsen deidm hep yapion yeminle üç çeşit garanti hep bisi ışte farkli yap bende bundan sonra isteğim herseyi yapacam her menuyu hergün başka netten bakıp şunu al bunu al dicem dedim utuyude kaldirdim o sinirle gömleklerini yapıyordum ışte yarim yaparsın dedi bende ağladım oda çıktı nankör dedim
Sütü süzüp kaynat canim bayagi kaynasin bi 30 dk . sonra soğumaya birak istenilen sicakliga geldiğini anlamak için serçe parmagini arasira daldir içine 7 te kadar say son saniyelerde elin hafif. Karincalaniyorsa olmuş demektir , 2 3 kasik yoğurda (suzme olursa iyi olur suzme yoksa susuz kati bir yogurt olmasi gerek) o sütten biraz kat karistir koyu kivamli ayran gibi olsun sonra onu süte dol 5 6 tur karistir tencereyle sütü bir battaniyenin üzerine koy kapagini kaptma üstüne süzgeç koy onun üstüne sofra bezi kapat altindaki battaniyeyi sar üzerine bi örtü daha koya bilirsin 5 6 saat sonra ac kontrol et üzeri kati ise veya sulanmissa olmustur anlatabil misimdir insAllahKizlar bende 2 lt sut aldim
Yogurdu nasil mayaliyorsunuz he?
Zamanla duzelir insallah canim cok fazla yuz verme erkek milletine astar isterCanım ben kaçarak evlendim şu çektiği setin önüne geçemedim anam dahill karışsın istemi annem çokk kızıypo bu konuda ama napimmm benimde bazen sabrımı zorluyo ama kabullendim yaaa
Sütu köpürene kadar kaynat taşmasin. Ben 1 gece bekletiyorum yogurt icin. Mayalarkende sütle yohurdu harmanla biraz kucuk kaseye sora karstir arkadasn dedigi gibi sarKizlar bende 2 lt sut aldim
Naber bercesteeee teeeee kahvaltıda ne yedinnnn din dinnnZamanla duzelir insallah canim cok fazla yuz verme erkek milletine astar ister
Sütü kaynat sonra ne çok sıcak olsun ne soğuk serçe parmağınla kontrol et,ben 5 kg süte 2 yemek kaşığı katarım yoğurt,kenarından katarım aşırı derecede karıştırmam çorba karıştırır gibi çok hafif karıştırım ki kaymağı dağılmasın kaymak dağılınca güzel olmuyor :) sonra üstünü sararım ama fazla sarma sofra bezi yeterli, battaniye sarmıyorum tencerinin etrafına havlu sarıyorum sadece,tencerenin kapağını koyma su damlacığı olur süzgeç koy su damlası oluşmaz,3 saatte mayalanır yoğurdum benim taş gibi olur.Eğer çok bekletirsen sulanır.Çok kaynatmayada gerek yok aslında kaynamaya başladıktan sonra altını kıs biraz da öyle kaynar.sonra kapatırsın.Kizlar bende 2 lt sut aldim
Sütü süzüp kaynat canim bayagi kaynasin bi 30 dk . sonra soğumaya birak istenilen sicakliga geldiğini anlamak için serçe parmagini arasira daldir içine 7 te kadar say son saniyelerde elin hafif. Karincalaniyorsa olmuş demektir , 2 3 kasik yoğurda (suzme olursa iyi olur suzme yoksa susuz kati bir yogurt olmasi gerek) o sütten biraz kat karistir koyu kivamli ayran gibi olsun sonra onu süte dol 5 6 tur karistir tencereyle sütü bir battaniyenin üzerine koy kapagini kaptma üstüne süzgeç koy onun üstüne sofra bezi kapat altindaki battaniyeyi sar üzerine bi örtü daha koya bilirsin 5 6 saat sonra ac kontrol et üzeri kati ise veya sulanmissa olmustur anlatabil misimdir insAllah
Aaa yeni gordum etiketiniiii :) neler kaynatiyorsunuz siz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?