arabalari onemlidir caaanim. Ya benmki vardiyaloliydi uyuyor.. o varken gezemiyom magazalari gecen ciktik ama icimde kaldi bakamadm uyuyoken o kactm bende
Ben alışveriş tek cikmiyom bide merkez uzak yakında benim yukarda yokuslar çok inmek istemiyom hic alismamisim bizimkide gönderemez onlan goruyoz oda müsait olursa çıkıyoruz aksamlari dışarı falan buaralar yoğun bugün bitirirse bakalım cikariz

Aynıı bwniökine bwnzii kimseylw bırakmaz gidimm o götürcek ama fazla sevmez pwhhh delire dwlire alışvweiş edikk

Aynıı bwniökine bwnzii kimseylw bırakmaz gidimm o götürcek ama fazla sevmez pwhhh delire dwlire alışvweiş edikk
Kız cani isterse binde bir fatura yatır veya önemli acil biside in der bende alismisim eve çıkmak içimden gelmiyor bide arkadaş kafa dengi yok teyzelerle arkadaşım bazen pazar görürüm izin verirse bende ustelemem kiyafette bayramdan bayrama kendim gidip almam hayata ihtiyaç olmadikca hep esimlen nadir öle ama dışarı kendimize göre aktiflerimiz oluyor arada arkadaşların eşlerine çay bisiler geliyor ortam 1 ayda 2 kere falan geliriz

He benimki dışarı beraber anama berber hastaneye beraberr öylee her hafta çıkartır dışaruı istediğimi yapar gün gelir hafta içi gece 1saat dıları çıkarızz yorgun olur gelir yatarr öyle yannii

Erkekle magaza dolasmak cok zor
O yuzden bende cok irdelerim tezatiz kendi basimin caresine bakarim. Benm de 40 dk uzakligim ama farketmez surekli gitmesemde mumkun oldgnca giderim.. ama mutfak alisverisi filan harici

Son düzenleme:
He benimki dışarı beraber anama berber hastaneye beraberr öylee her hafta çıkartır dışaruı istediğimi yapar gün gelir hafta içi gece 1saat dıları çıkarızz yorgun olur gelir yatarr öyle yannii
Baska yere de beraber mi gidiyorsunuz kiz valla kendim.aktivite yapmayi severim ille esimle olcak diye dusunmem herkesin ve herseyin yeri ayri neyden keyif alacaksam odur
Esimle keyif alacagm seyler ayri kendimin ayri

Baska yere de beraber mi gidiyorsunuz kiz valla kendim.aktivite yapmayi severim ille esimle olcak diye dusunmem herkesin ve herseyin yeri ayri neyden keyif alacaksam odur
Esimle keyif alacagm seyler ayri kendimin ayri
Canım ben kaçarak evlendim şu çektiği setin önüne geçemedim anam dahill karışsın istemi annem çokk kızıypo bu konuda ama napimmm benimde bazen sabrımı zorluyo ama kabullendim yaaa

Canim esinin hassas noktasi demekki yemek.
Bundan artik eminsin..
Bence boyle bir durumda inatlasmak guzel degil.
Bende hep inatlasirdim ama sonunda hep ben üzülürdüm. O tavrina kuslugune devam ederdi

Suan rahataiz olsugu sey pilav tarzi kuru bir yemegin olmamasi mi? Yoksa hep ayni yemekleri kombine etmen mi.

Benim esimde sebze yemez.
Yedigi yemekleride hep annesinin yaptigii şekilde yer.
Az yer. Bende yemekler bosa gidiyor diye kizardim ama bu cozim degilmis. Az yapiyorum..
Bende sofranin dolu olmasini severim ama o dolu olsada yemez.
Douar hemen. Cay ile misir favorisi
Mutlaka yemekten sonra icmek ister.
Yapmayinca kizar...

Kizlar bende 2 lt sut aldim
Yogurdu nasil mayaliyorsunuz he?
Sütü süzüp kaynat canim bayagi kaynasin bi 30 dk . sonra soğumaya birak istenilen sicakliga geldiğini anlamak için serçe parmagini arasira daldir içine 7 te kadar say son saniyelerde elin hafif. Karincalaniyorsa olmuş demektir , 2 3 kasik yoğurda (suzme olursa iyi olur suzme yoksa susuz kati bir yogurt olmasi gerek) o sütten biraz kat karistir koyu kivamli ayran gibi olsun sonra onu süte dol 5 6 tur karistir tencereyle sütü bir battaniyenin üzerine koy kapagini kaptma üstüne süzgeç koy onun üstüne sofra bezi kapat altindaki battaniyeyi sar üzerine bi örtü daha koya bilirsin 5 6 saat sonra ac kontrol et üzeri kati ise veya sulanmissa olmustur anlatabil misimdir insAllah

Kizlar bende 2 lt sut aldim
Yogurdu nasil mayaliyorsunuz he?
Sütü kaynat sonra ne çok sıcak olsun ne soğuk serçe parmağınla kontrol et,ben 5 kg süte 2 yemek kaşığı katarım yoğurt,kenarından katarım aşırı derecede karıştırmam çorba karıştırır gibi çok hafif karıştırım ki kaymağı dağılmasın kaymak dağılınca güzel olmuyor :) sonra üstünü sararım ama fazla sarma sofra bezi yeterli, battaniye sarmıyorum tencerinin etrafına havlu sarıyorum sadece,tencerenin kapağını koyma su damlacığı olur süzgeç koy su damlası oluşmaz,3 saatte mayalanır yoğurdum benim taş gibi olur.Eğer çok bekletirsen sulanır.Çok kaynatmayada gerek yok aslında kaynamaya başladıktan sonra altını kıs biraz da öyle kaynar.sonra kapatırsın.

Canim kapattıktan aonra mi parmagimi koyucam.
Benim plastk suzgecim var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…