Aynen canim deneye deneye olur zamanla

Tamam kuzum sagol desteklerin icin
ö.değil canım sen 3 saat sonra bak olmamışsa ört bi iki saat sonra tekrar bak.bakarken karıştırma yalnız hafif salla sulu mu değil mi anlarsın,ya da üstne sarı su birikmişse olmuştur.

ö.değil canım sen 3 saat sonra bak olmamışsa ört bi iki saat sonra tekrar bak.bakarken karıştırma yalnız hafif salla sulu mu değil mi anlarsın,ya da üstne sarı su birikmişse olmuştur.
Tamam canm
Daha saat olmadi sanirim
Aksama ne yemek yapcaksiniz
Burda pazar var
Esimi balik aldirmaya birde eksikler varsi onlari aldirmaya gönderdim
Iki kisiyiz yarim kilo kucuk balik bile bitmicek esimde sen merak etme ben cagiririm misafir bir kilo yaparsin dedi
Bakalim ne alip gelcek

Esim kilcikli asla yiyemez kayinvalidem fena alistirmis. Kilcigina kadar ayiklayip oyle onune koyuyor. Gecenlerde minik bir kilcik geldi diye kaynima sofradan kalkmisti

nohut,pilav yapıcam ben ,
bir kilo küçük balık zor ayıklanır hele hamsiyse üstüne bir de kılçık ayıklarsan çok gıcık oluyor

nohut,pilav yapıcam ben ,
bir kilo küçük balık zor ayıklanır hele hamsiyse üstüne bir de kılçık ayıklarsan çok gıcık oluyor
Misafir yok yarim kilo almis sanirim
Ayiklatmistir insallah
Evi sil supur.
Camasir asiyodum
Karnim agriyor zorladim kendimi baya bugun...
Baliga gecicem siz baligi soslu mu yaparsiniz

Evdi vs bitirdim isimi.. rahatladim hala sokulemedm ayar oldum sinir geliyor ates basiyor afakanlar basiyor karnim.agriyip duruyor off.

Kizlar aslinda bi ay olunca tartilmak lazim bn hergun tartiliyorum sabahda tartildim.Onceden 72.7 cikiyidum bi 73 cikiyodum sabit kilom yok.Bugun sabah 71.4 bide 71.6 ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…