- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.441
Aynen canim deneye deneye olur zamanlaHosbuldum canim bikere denersin olmazsa ikincide olur canim merak etme zoru yok
Tamam kuzum sagol desteklerin icinOlur canim hazirla da
ö.değil canım sen 3 saat sonra bak olmamışsa ört bi iki saat sonra tekrar bak.bakarken karıştırma yalnız hafif salla sulu mu değil mi anlarsın,ya da üstne sarı su birikmişse olmuştur.Aynen canim deneye deneye olur zamanla
Tamam kuzum sagol desteklerin icin
Tamam canmö.değil canım sen 3 saat sonra bak olmamışsa ört bi iki saat sonra tekrar bak.bakarken karıştırma yalnız hafif salla sulu mu değil mi anlarsın,ya da üstne sarı su birikmişse olmuştur.
nohut,pilav yapıcam ben ,Tamam canm
Daha saat olmadi sanirim
Aksama ne yemek yapcaksiniz
Burda pazar var
Esimi balik aldirmaya birde eksikler varsi onlari aldirmaya gönderdim
Iki kisiyiz yarim kilo kucuk balik bile bitmicek esimde sen merak etme ben cagiririm misafir bir kilo yaparsin dedi
Bakalim ne alip gelcek
Esim kilcikli asla yiyemez kayinvalidem fena alistirmis. Kilcigina kadar ayiklayip oyle onune koyuyor. Gecenlerde minik bir kilcik geldi diye kaynima sofradan kalkmisti
İyi canım sendenMeraba panpisler:)
Misafir yok yarim kilo almis sanirimnohut,pilav yapıcam ben ,
bir kilo küçük balık zor ayıklanır hele hamsiyse üstüne bir de kılçık ayıklarsan çok gıcık oluyor
Buglama mi yapcan canim kizartcanmiMisafir yok yarim kilo almis sanirim
Ayiklatmistir insallah
Evi sil supur.
Camasir asiyodum
Karnim agriyor zorladim kendimi baya bugun...
Baliga gecicem siz baligi soslu mu yaparsiniz
naber ikiz annesiii :)Meraba panpisler:)
Merhabaaaa ojjgeldin beaMeraba panpisler:)
Ben ayiklarim canim .Nasil yapcan canim patatesli biberli soganli buglami yoksa sademiKizlar balik dediniz ayiklayan olsada firinda hamsi yapsemmm
Soganli limonlu patatesli tepsi de bugulaamaa canim. Ya ayiklamaktan nefret ediyorum nabcem yaBen ayiklarim canim .Nasil yapcan canim patatesli biberli soganli buglami yoksa sademi
Ayiklamiyolarmi orda canim .Biz ayiklanmis aliyoruz yinede bn bide temizliyorum kilciklarini aliyorum iyy icim disima cikiyoSoganli limonlu patatesli tepsi de bugulaamaa canim. Ya ayiklamaktan nefret ediyorum nabcem ya
Ben hepinizi gecigim masallah banaKizlar aslinda bi ay olunca tartilmak lazim bn hergun tartiliyorum sabahda tartildim.Onceden 72.7 cikiyidum bi 73 cikiyodum sabit kilom yok.Bugun sabah 71.4 bide 71.6 ciktim
Sabir cek kuzu sakin olEvdi vs bitirdim isimi.. rahatladim hala sokulemedm ayar oldum sinir geliyor ates basiyor afakanlar basiyor karnim.agriyip duruyor off.
Ayiklaniyor da kılcıği nolcek ben didiklemeyi sevmiyorumAyiklamiyolarmi orda canim .Biz ayiklanmis aliyoruz yinede bn bide temizliyorum kilciklarini aliyorum iyy icim disima cikiyo
Aa oylemi kac cikmistin canim senBen hepinizi gecigim masallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?