- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.821
Bnde ozledim kiz vallaÖzledim valla sizi yabugun geceleyelim beraber
ayy ben geceleyim de uykum nolcekksanki dunyada butun koyunlar gozumun onunden geciyoor
Senin uyku pek kacmaz ama hadi bakalimKuzum burdayim okumalarimi bitirmek uzereyim uykum kacsin diye geldim
EE nasilsin kuzucum ,kizin nasil?Bnde ozledim kiz valla
Bak bu emojiler bilr koyun gibi geliyor bana dgdjsjsjfk
Iyi diyeyim canim iyi olmak istiyorum cok sukur diyim.Kiz iyi Rabbime sukur oyniyo zipliyo daha bu saatte oyun oynuyoEE nasilsin kuzucum ,kizin nasil?
Gündüz uyuyaydin ya bercestemayy ben geceleyim de uykum nolcekksanki dunyada butun koyunlar gozumun onunden geciyoor
Bak bu emojiler bilr koyun gibi geliyor bana dgdjsjsjfk
Yeminle haykircaktim esim olmasa diger odadaBak bu emojiler bilr koyun gibi geliyor bana dgdjsjsjfk
Nergismorum karagozum ne temizligi bu allah askinaEE nasilsin kuzucum ,kizin nasil?
Ama oyle kizlar nabamm yaa bak bak salladigi da yorganYeminle haykircaktim esim olmasa diger odada
Kiyamam sana yat bari zorlanmaAma oyle kizlar nabamm yaa bak bak salladigi da yorgan
Kiz cam kapi pencere ne varsa siliyon E günlük isler de var yemek bulasik vs oda oda gidiyom ,günün yarisi da uykuyla geçiyor benimNergismorum karagozum ne temizligi bu allah askina
Hayirdir stresmi atiyosun hepimiz temizlik yapiyoruz da bahanemi buuuuuu
Yok yok direnise katiliyorum az da beni dinlesin hep benmi dinlicem onuKiyamam sana yat bari zorlanma
Isde o gunun yarisi uyku olmasa hersey olcakta bnde ayniyim canoKiz cam kapi pencere ne varsa siliyon E günlük isler de var yemek bulasik vs oda oda gidiyom ,günün yarisi da uykuyla geçiyor benim
Ooo supersin beehhhhhYok yok direnise katiliyorum az da beni dinlesin hep benmi dinlicem onu
Himm.. biz gunluk yapmiyoruz tabi. Yillik yapiyoruz 1 yemegi 1 yil yiyoz dimiKiz cam kapi pencere ne varsa siliyon E günlük isler de var yemek bulasik vs oda oda gidiyom ,günün yarisi da uykuyla geçiyor benim
AleykumselaaaaaamSelaaaaam
Evet ya kesinlikle erken kalksam bile öğlen aksam yine uyuyomIsde o gunun yarisi uyku olmasa hersey olcakta bnde ayniyim cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?