- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.841
Himm.. biz gunluk yapmiyoruz tabi. Yillik yapiyoruz 1 yemegi 1 yil yiyoz dimi
Selamlar hosgeldin :) senindemi uyku kactiSelaaaaam
Ooof napsakki ya bnde kalkamiyorum isler yetismiyoEvet ya kesinlikle erken kalksam bile öğlen aksam yine uyuyom
Kiz uykusuzluktan hahahahaVallahi formundasin
Bizim kizlardan mikiSelamlar hosgeldin :) senindemi uyku kacti
Benmki kacmadi ama kovaliyorum :))
Eyvah ozaman hersey olabilir icini dok yavrimKiz uykusuzluktan hahahaha
Onu demedim canim , öğlen kalkiyom ya kahvalti bulasik nmaz filann 3 u geçiyor saat ,sonra odayi supur sil cam kapi ikindi oluyor aksam yemeği fasli sonra da ders calisiyoz beyin beden yorgun oluyor gelemiyrum erken kalksam kahv sonra uyuyom yine ayni oluyorHimm.. biz gunluk yapmiyoruz tabi. Yillik yapiyoruz 1 yemegi 1 yil yiyoz dimi
Takiliyorum gulum anladim esinde evde is bitmiyor tabiOnu demedim canim , öğlen kalkiyom ya kahvalti bulasik nmaz filann 3 u geçiyor saat ,sonra odayi supur sil cam kapi ikindi oluyor aksam yemeği fasli sonra da ders calisiyoz beyin beden yorgun oluyor gelemiyrum erken kalksam kahv sonra uyuyom yine ayni oluyor
Uyanik seniEyvah ozaman hersey olabilir icini dok yavrim
Canim nergisim bazen ciddiye aliyo bugun de bni ciddiye aldiTakiliyorum gulum anladim esinde evde is bitmiyor tabi
Düzene sokmaamya calisiyorum bi gün erken yatip erken kalkiyom sonra dedigim gibi gündüz uyuyom gece yine uyku gelmiyor dönüp duruyomOoof napsakki ya bnde kalkamiyorum isler yetismiyo
Çak mavisim sen köfteyi iyi çakiyonCanim nergisim bazen ciddiye aliyo bugun de bni ciddiye aldi
Takiliyorum gulum anladim esinde evde is bitmiyor tabi
Sen benle dursan nasi uykun gelir hahaDüzene sokmaamya calisiyorum bi gün erken yatip erken kalkiyom sonra dedigim gibi gündüz uyuyom gece yine uyku gelmiyor dönüp duruyom
Uyanik seniayakta uyuyor olabilirim ama kafam yerindeeeee
gündüz uyutmazsan gelebilirSen benle dursan nasi uykun gelir haha
AYnnSanki baska gezegen bulduk dunyadan misseee
akilli baci tav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?