Neymis giz o kural
Telefonu sarja takmaktan bataryasi bitti diye ağlamak sizlamak yoook, deli deli sakalara filan alinmak KÜSMEK yok ornek kafana cim filan ekeriz ineklere yediririz Gece muhabbetleri fena oluyo söylenen leri fazla ciddiye alma

Telefonu sarja takmaktan bataryasi bitti diye ağlamak sizlamak yoook, deli deli sakalara filan alinmak KÜSMEK yok ornek kafana cim filan ekeriz ineklere yediririz Gece muhabbetleri fena oluyo söylenen leri fazla ciddiye alma
Tatlianayi cildirttana kadar ugrastik ta yok anam alinmadi

Ooo altina imzami atarim bu kurallarin. Bende ney dedim ...

Gencler size doyum olmaz benden bugecelik bukadar. Benim afacan gece uyanio. Accik uykumu alim bari. Hepinizi kocamannn opuyorum. Iyo geceler
Bak bu olmadi gece yeni basliyo bizim hadi bebikin hatrinabu gece muafsin hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…