- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.001
Senn biliyom mu bu bcrste varya saclarima ot ektiiii bunlarda arada otlaniyorlar banada bole diyirlirle etleri benden aramizdaki espiri buAynen sekerim.. kk nin olmazsa olmaz kuralidir bu. Derinlere inmek yok
Koop gellEmme bizim kurallarimiz var baştan diyem ,
Birisi et mi dediii kosuun
Iyi bnde nasiplenirim o vakitSenn biliyom mu bu bcrste varya saclarima ot ektiiii bunlarda arada otlaniyorlar banada bole diyirlirle etleri benden aramizdaki espiri bu
Oooy kiyamam danada olurinekleri yok ki
Telefonu sarja takmaktan bataryasi bitti diye ağlamak sizlamak yoook,Neymis giz o kural
Eee anca beraber kanca beraberBidene daha çıktı ahaa
Yok hiçbir yok dadlu verecek kurtuldk masraftanOooy kiyamam danada olurne varsa artik yoksada biz bi ortak inek aliriz diyette yeriz olmami
Tatlianayi cildirttana kadar ugrastik ta yok anam alinmadiTelefonu sarja takmaktan bataryasi bitti diye ağlamak sizlamak yoook,deli deli sakalara filan alinmak KÜSMEK yok ornek kafana cim filan ekeriz ineklere yediririz Gece muhabbetleri fena oluyo söylenen leri fazla ciddiye alma
Ooo altina imzami atarim bu kurallarin. Bende ney dedimTelefonu sarja takmaktan bataryasi bitti diye ağlamak sizlamak yoook,deli deli sakalara filan alinmak KÜSMEK yok ornek kafana cim filan ekeriz ineklere yediririz Gece muhabbetleri fena oluyo söylenen leri fazla ciddiye alma
he datlida cimde var nasilsa ooo iyiyiz iyi bedaveeeeYok hiçbir yok dadlu verecek kurtuldk masraftan
Okey bizdensin artık resmilestiOoo altina imzami atarim bu kurallarin. Bende ney dedim...
Ooo altina imzami atarim bu kurallarin. Bende ney dedim...
he datlida cimde var nasilsa ooo iyiyiz iyi bedaveeee
Okey bizdensin artık resmilesti
Dahasi da vardir da aklima gelmiy simdiden okudum kabul ettim de bakem sen
Iyi geceler canım allaha emanet ol mucksGencler size doyum olmaz benden bugecelik bukadar. Benim afacan gece uyanio. Accik uykumu alim bari. Hepinizi kocamannn opuyorum. Iyo geceler
Bak bu olmadi gece yeni basliyo bizimGencler size doyum olmaz benden bugecelik bukadar. Benim afacan gece uyanio. Accik uykumu alim bari. Hepinizi kocamannn opuyorum. Iyo geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?