- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.981
Önemli değil mavisim hata denmez ki onaaOlsun canim farkinda degildim bn okumadan alintilamisim bnim hatam
Gel alisir kaynasir gideriz canim bizımlasinVallq cok sevdim bu topigi. Daha da kimse beni cikaramaz burdan
Valla dunya kucuk. Olur mu olurInşallah canım kız akraba çıkarız Bide
Nasi yersin kiz sen beni habersizBende seni hep yiyyyom haberin yoqk morettim mucks
InsaAllahhhAynen kuzu hepimiz öyle oldukyüz yüze görüşmek nasip olur insALLAH
Benim cenem dusuktur. Bu topigi trend topice tasirim benGel alisir kaynasir gideriz canim bizımlasin
Ahhaa aynen tanimayak ozaman bole iyi dermisimValla dunya kucuk. Olur mu olurhahaaa. Sevmedigim akrabamdan cikmada gerisi muhim degel
Valla dunya kucuk. Olur mu olurhahaaa. Sevmedigim akrabamdan cikmada gerisi muhim degel
Kız bugün etler benden gelinnNasi yersin kiz sen beni habersizgekirsem cimen komam he kafanda 
Aynen sekerim.. kk nin olmazsa olmaz kuralidir bu. Derinlere inmek yokAhhaa aynen tanimayak ozaman bole iyi dermisimderinlere inmiokk ozaman ahaha
Nasi yersin kiz sen beni habersizgekirsem cimen komam he kafanda 
Ahaha beni hatırlayın bende alinNergis annengile gidince diyomusun bi inek kesin yiyek
Bi okuyaydim yaÖnemli değil mavisim hata denmez ki onaa
Emme bizim kurallarimiz var baştan diyem ,Evt insllh oyle olck. Daha tam tanimiorum sizi ama zamn gectikce daha iyi taniriz birbirimizi
Kız bugün etler benden gelinn
Neymis giz o kuralEmme bizim kurallarimiz var baştan diyem ,
Birisi et mi dediii kosuun
Cevir cevir vakit buldumu bizdecoyleyizBenim cenem dusuktur. Bu topigi trend topice tasirim ben
Nergis annengile gidince diyomusun bi inek kesin yiyek
Bn gececiyimdr ama gunduz cok nadr gorursunuz beni kk daCevir cevir vakit buldumu bizdecoyleyiz
Allah allah allah kossss kosss ssssEmme bizim kurallarimiz var baştan diyem ,
Birisi et mi dediii kosuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?