- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.021
Iyi gecelerGencler size doyum olmaz benden bugecelik bukadar. Benim afacan gece uyanio. Accik uykumu alim bari. Hepinizi kocamannn opuyorum. Iyo geceler
Bos kagida imza attiranlar gibiDahasi da vardir da aklima gelmiy simdiden okudum kabul ettim de bakem sen
Vallahi kuzucum kndime enfazla 2 ye kadar izin veriom. Bi saat sonra uyanio benimkiBak bu olmadi gece yeni basliyo bizimhadi bebikin hatrinabu gece muafsin hayirli geceler
Tm canoo yarin görüşmek dileğiyleVallahi kuzucum kndime enfazla 2 ye kadar izin veriom. Bi saat sonra uyanio benimki
Ummmmaahhhh
E ama siz bole bomba yofumlar yapinca gidemiom ki. Iki dk tutun agzinizi da gozum burda kalmasinBos kagida imza attiranlar gibi
Iyidir bea sen nabiyon gormeyeliEee kizlar kaldik sen ben bizim oğlan nabiyiniz bakiiim
Tm canoo yarin görüşmek dileğiyle
Akilliyim dimeee kuralları ilk sayfaya yazem en iyisim kabul etmeyen ler yallaaahBos kagida imza attiranlar gibi
Napabiliruz yatakdayikEee kizlar kaldik sen ben bizim oğlan nabiyiniz bakiiim
Temem hadi kuzu git bebis olunca zor oluyo yarin ifadeni alirizE ama siz bole bomba yofumlar yapinca gidemiom ki. Iki dk tutun agzinizi da gozum burda kalmasin
Hayırlı geceler bebem
İyi bende şarj bitiyodu taktim sizden ayri kalmayim diye koltuğun tepesine de tunedimIyidir bea sen nabiyon gormeyeli
uyur yazarmin yoksam datlu
İyi bende şarj bitiyodu taktim sizden ayri kalmayim diye koltuğun tepesine de tunedim
Ahahha aynen uyurken yaziyimmuyur yazarmin yoksam datlu
Biliy benim kociskocisin seni tunerken gorurse ne ediy bu gadin demesin
Sirlarini bizede ver baciiiiiiAhahha aynen uyurken yaziyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?