- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.041
datlida marifet coook
Aa biliy mi vay iyiymiss beehBiliy benim kocis
Seni keseyim Kuzminek bile kesiyoo
Vereyim anam kalp gözüm açık parmaklar otomatik gibi çalışıyor gözler dinleniyorSirlarini bizede ver baciiiiii
Aynen kız korkun benden türlü türlü huylar var bendeufak tefekleden korkulur
Gece olunca baya atiyoz biz uslu durmuyozVereyim anam kalp gözüm açık parmaklar otomatik gibi çalışıyor gözler dinleniyorattim icene
Bende ufak tefegum siiiiist kimse duymasinAynen kız korkun benden türlü türlü huylar var bendeebe lafı
Aa biliy mi vay iyiymiss beeh
Neguzel ya imreniyom boyle evliliklere masaAllahEvet biz birbirimizden bisey saklamayiz
Abboov korktumSeni keseyim Kuzm
Bende bendeee aramizdaBende ufak tefegum siiiiist kimse duymasin
Ooo guzelmis yok kız bizimki bilse bisi olmaz ama okur ışte özel yaziyom profil kabarık anliycaginEvet biz birbirimizden bisey saklamayiz
Evet biz hemide etli butlu tombisiz emme umudumuz var inceciz zariiiif olucazz dimi nergisimBende bendeee aramizda
Neguzel ya imreniyom boyle evliliklere masaAllah
Kiyamam sana sen tadli inegimsin muck seni ayirmam bidakka sutum senden peynirim yagim bole kaymaklı balimsin özel sin seni özel otluyom canimAbboov korktumdadlu bi an acidin
Evet mavisim olucaz kararliyiz gemileri yaktikda geldik heyt beeEvet biz hemide etli butlu tombisiz emme umudumuz var inceciz zariiiif olucazz dimi nergisim
Amiiin saygi cok onemli zatenRabbim hepimizin yuvasindan huzuru saygiyi sevgiyi mutluluğu eksik etmesin
Eveeeeeeet kim tutar biziiii ziiii iiiii yasimizin kilosu olcak artikin saglikli pcolular olucazEvet mavisim olucaz kararliyiz gemileri yaktikda geldik heyt bee@brcstegul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?