- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.361
Olabilir :))Kizlar suan yatiyodum bisey farkettmm
.
Gobegimin saginda kalan kisim digeryarisina gore daha sis.
Bebek orda mi acaba..
Ay soktayim ya elma kadar resmenOlabilir :))
Aslinda bu evrede kucuk baya bebis ama kesesiyle flan yer kaplar belkim bagirsagin miden filan pörtlemistirAy soktayim ya elma kadar resmen
Midem yukarda bagirsagim icimdeAslinda bu evrede kucuk baya bebis ama kesesiyle flan yer kaplar belkim bagirsagin miden filan pörtlemistir
Evet canim oyle oluyo buyudukce dahada farkedeceksin bazen sadece bi tarafta duruyoKizlar suan yatiyodum bisey farkettmm
.
Gobegimin saginda kalan kisim digeryarisina gore daha sis.
Bebek orda mi acaba..
Kiz hayit degistirdi iste. Kullanmasam olurdum gene ben..
Yum zamani filan degisince dong7 degisiyor biliyosun.. benmde lekelenmem oldu ama bi gun azcik fazla oldu belki adetti blmiyomki ne oldugunu bilsen :))[/
yinede bikac gun sonra testini yaparsin canim
AyybAllahimmmmEvet canim oyle oluyo buyudukce dahada farkedeceksin bazen sadece bi tarafta duruyo
Al canim hatta iki tane al ki kafanda soru kalmasin tekrar yaparsin bi zaman sonraAynen merkeze yarin inicem eczaneden alayim ben yinede
3 4 tane alirim surekli inemiyorum ya insallah bakalimAl canim hatta iki tane al ki kafanda soru kalmasin tekrar yaparsin bi zaman sonra
Hadi bakalim hayirlisi olsun3 4 tane alirim surekli inemiyorum ya insallah bakalim
He yaaa sormaaaYalniz mi kaldın bu gece minnosum
Hayirli cumalar arkadaslar.. Rabbim bugunumuzu dualarimizda halis eylesin..
N nur mawish nerde gece girmemis. Bilen goren duyan varmi ....
Ee sizler nabiyorsunuz
18 gun cok degilmi kuzum daha yeni bitti hastaligin sanirimKızlarrr hepinize hayırlı bol sevaplı cumalarr kızlar bişey sorcam yum günlrim ama birliktelik olmadı en son 6gün önce oldu bu sabah kum rengi ve yapışkan kıvamda akıntım var bilen varmıı dün akşamdan beri mide bulantısı var bata da 18gün varrr noliiiii bağaa
Ben 35 gündw bir görüyomm bu ay dengesizdi yaaa herşey sarpa sardı günlerimi şaşırdımm anlamadımm18 gun cok degilmi kuzum daha yeni bitti hastaligin sanirim
Kızlarrr hepinize hayırlı bol sevaplı cumalarr kızlar bişey sorcam yum günlrim ama birliktelik olmadı en son 6gün önce oldu bu sabah kum rengi ve yapışkan kıvamda akıntım var bilen varmıı dün akşamdan beri mide bulantısı var bata da 18gün varrr noliiiii bağaa
Bennim adet tarihim böyle ama 2haftai öcesinden başlıyodu ama düzen bozuldu 2ayın acısımıı bu ayda mı kaldıı anlamadımSana da canim, ama 18 gün olamaz yanlis hesaplamisindir yumurtlamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?