Bende oyle sevmiyorum ama bndede cok cesit yapma aliskanligi var ama artik abartmiyorum eskisi kadar.Bir cesit bile yetiyo ya eskiden onuda bulamiyolarmis
Midem götürmuyor canim ole alistirmisim kendimi.. zaten bide yemekten once 4 bardak su icince icmesemde oyle zaten ya corba yemek ya yemek pilav salata filan oyle yani terch ediyorum bazen kura cekiyorum

Midem götürmuyor canim ole alistirmisim kendimi.. zaten bide yemekten once 4 bardak su icince icmesemde oyle zaten ya corba yemek ya yemek pilav salata filan oyle yani terch ediyorum bazen kura cekiyorum
4 bardak sumu vaşşzaten yemege yer kalmiyodur ki.O piti piti yap sende

Reactions: H M
Neyse sükürki karnimiz doyuyor bi sekilde Allah zorda kalan butun kardeslerimize yardim etsin. Bi an oyle yorum yazinca hadsizlik ettim gibi geldi.

Neyse sükürki karnimiz doyuyor bi sekilde Allah zorda kalan butun kardeslerimize yardim etsin. Bi an oyle yorum yazinca hadsizlik ettim gibi geldi.
Amin Allah darda zorda kalanlara ac acikta olanlara yardim etsin.Yok canim ne hadsizligi hepimiz ayni seyleri yapiyoruz yeme icme olsun giyim olsun ahir zamandayiz hersey abarti

Reactions: H M
Himm allah yardimcilari olsun hasta olunca evde duzen baska tabiki.. masallah evliliginiz daha nice guzel senelerde gecsin insallah. Biz henuz ortalayamadik daha basindayiz bakalim

allah razı olsun cümlemizin evliliği huzur ve sağlıkla geçsin inşallah
ne kadarlık evlisin çocuk yok sanırım sizin

Ayyy canım valla bende peder ve kv ye bakıyom ama zararsızlar çok şükürr rabbim annenle babana can sağlığı versinnn Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah

ne mutlu allah senden razı olsun insancıkların duasını alıyorsun. amin arkadaşım allah razı olsun
cemil cümlesine sağlık versin içinde anne ve babama

Kotu gelinlik zor beya hep goze batiy insan

vallahi 13 yılda bir kez kötü oldum o zamanda haklıydım karışmamaları gereken konuya karıştı kyb
bu konuda tavrımı koydum kyv birden içinde ne biriktirdiyse kustu o geceyi asla unutamam içimden çıkmaz
hakkımıda helal etmiyorum diyordum çünkü ben kendi anne ve babama yapmadığımı onlara yaptım
neyse allah bilsin ama artık öyle düşünmüyorum allaha havale ettim.

Yıllarca ben hiç saygısızlık yapmadım evimde yılda 2-3 kez gelip 4 aya yakın kalırlar
hiç onlara bir kusurum olmadı ama bir kez durmaları gereken yeri hatırlattım o gün ipler koptu

sonrasında epeyi gerildik ama şimdilerde normalleşti ama benim içimden çıkmıyor o gece söylenenler
allaha havale ettim sonuçta eşimin anne ve babası atsan atılmıyor satsan satılmıyor

Ah kuzm mecbur yuva gecinceksen esin için allahrizasi için susuyon anliyom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…