- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.461
Midem götürmuyor canim ole alistirmisim kendimi.. zaten bide yemekten once 4 bardak su icinceBende oyle sevmiyorum ama bndede cok cesit yapma aliskanligi var ama artik abartmiyorum eskisi kadar.Bir cesit bile yetiyo ya eskiden onuda bulamiyolarmis
4 bardak sumu vaşşMidem götürmuyor canim ole alistirmisim kendimi.. zaten bide yemekten once 4 bardak su icinceicmesemde oyle zaten ya corba yemek ya yemek pilav salata filan oyle yani terch ediyorum bazen kura cekiyorum
Yapmadim hemencecik aksam oluyo ya gac gidem bn adam gelcek bn hala burdayimYaptinmi yemeklerini.. N nur mawish
Kacicam simdi haydi gidelim benm sarj gene bitti zaten her zamanki gibiYapmadim hemencecik aksam oluyo ya gac gidem bn adam gelcek bn hala burdayim
Amin Allah darda zorda kalanlara ac acikta olanlara yardim etsin.Yok canim ne hadsizligi hepimiz ayni seyleri yapiyoruz yeme icme olsun giyim olsun ahir zamandayiz hersey abartiNeyse sükürki karnimiz doyuyor bi sekilde Allah zorda kalan butun kardeslerimize yardim etsin. Bi an oyle yorum yazinca hadsizlik ettim gibi geldi.
Hadi gidelimKacicam simdi haydi gidelim benm sarj gene bitti zaten her zamanki gibi
Aynen canim 3 cesit 4 cesit 5 cesit.. masallah bize yaniAmin Allah darda zorda kalanlara ac acikta olanlara yardim etsin.Yok canim ne hadsizligi hepimiz ayni seyleri yapiyoruz yeme icme olsun giyim olsun ahir zamandayiz hersey abarti
De haydiHadi gidelimbnimde guya yeni doldu hemen bitti
Himm allah yardimcilari olsun hasta olunca evde duzen baska tabiki.. masallah evliliginiz daha nice guzel senelerde gecsin insallah. Biz henuz ortalayamadik daha basindayiz bakalim
Ayyy canım valla bende peder ve kv ye bakıyom ama zararsızlar çok şükürr rabbim annenle babana can sağlığı versinnn Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah
Kotu gelinlik zor beya hep goze batiy insan
Ah kuzm mecbur yuva gecinceksen esin için allahrizasi için susuyon anliyom senivallahi 13 yılda bir kez kötü oldum o zamanda haklıydım karışmamaları gereken konuya karıştı kyb
bu konuda tavrımı koydum kyv birden içinde ne biriktirdiyse kustu o geceyi asla unutamam içimden çıkmaz
hakkımıda helal etmiyorum diyordum çünkü ben kendi anne ve babama yapmadığımı onlara yaptım
neyse allah bilsin ama artık öyle düşünmüyorum allaha havale ettim.
Yıllarca ben hiç saygısızlık yapmadım evimde yılda 2-3 kez gelip 4 aya yakın kalırlar
hiç onlara bir kusurum olmadı ama bir kez durmaları gereken yeri hatırlattım o gün ipler koptu
sonrasında epeyi gerildik ama şimdilerde normalleşti ama benim içimden çıkmıyor o gece söylenenler
allaha havale ettim sonuçta eşimin anne ve babası atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Canımı yakmadan kökten yolma tekrar cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?