2 ay da kalacaksa iyi 1 sene olmasinda

benim bakanlık eğitimi vardı kasım sonunda çağırdık oğlanla koca ziyan olmasınlar diye
eşim pek rahattır oğlanla beceremezler tek kalmayı
geldiler ondan sonrada biz bırakmadık sömestr tatiline kadar kalın dedik
oğlanın bakıcısı ile yolları ayırmıştık öncesinde
oğlan 10 yaşında evde tek kalmıyor korkuyorum diyor
etütte sıkılıyor onun için 14,30-17,30 arası kadın bakıyorum
ama eşime demiş isterseniz devamlı bakarım diye ama olmaz bu kadar yetti
allah herkesi evinde mutlu etsin
evin bir hanımı olur onu bilir onu söylerim

Oglunuz buyukmus masallah. Valla sizinki iyi kalmis okadar benm annem de kaynanamda rahat edemez okadar kalmaz sıkılırlar hemen.. yani cok yardimcidirlar ama evlerine filan düskundürler baska şehire gitmezler okadar bidedl duzeni var tabi herkesin. Kac senelik evlisin? Yasiniz kac acaba ayiptir sormasi

canım ben 13 yıllık evliyim yaşım 40 neden ayıp olsun
benim kyvde ve kyb bıraksak istesek bizle yaşarlar o kadar yani
annemler bu kadar evliyim sayılıdır gelmeleri
son 3 yıldır annem ve babam kanser hastası zaten insancıklar 3er aylık kontrolleri nedeniyle çıkamıyorlar memleketten

Himm allah yardimcilari olsun hasta olunca evde duzen baska tabiki.. masallah evliliginiz daha nice guzel senelerde gecsin insallah. Biz henuz ortalayamadik daha basindayiz bakalim

Ayyy canım valla bende peder ve kv ye bakıyom ama zararsızlar çok şükürr rabbim annenle babana can sağlığı versinnn Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah

Aslinda kuru fasulye nohut yapinca corba yapmamak gerek oda sulu neticede ama yapiyoruz nedense
Kuzum ben 3 cesit birden yemekte zorlaniyorum mesela ya. Genelde bi sulu bi kati yaparim yemegi. Yani mideye fazla geliyor sanki. Hic yiyemem mutlaka biri kalir esim yer 3 lu sekilde. Yoksa yeme tarzimda yok yani

Kuzum ben 3 cesit birden yemekte zorlaniyorum mesela ya. Genelde bi sulu bi kati yaparim yemegi. Yani mideye fazla geliyor sanki. Hic yiyemem mutlaka biri kalir esim yer 3 lu sekilde. Yoksa yeme tarzimda yok yani
Bende oyle sevmiyorum ama bndede cok cesit yapma aliskanligi var ama artik abartmiyorum eskisi kadar.Bir cesit bile yetiyo ya eskiden onuda bulamiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…