- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.421
Valla suçu hep kendime atiyorum ne yaptinda agrittin diye
Yaptim ama bugun işyerinde emeklilere veda yemegi varmis. Insan evde yemek olmayinca yapar organizasyonu dimi mavisimBiz yinede miss diyelim bnce
Öz elestiri nabicaksinyok canim kendine atma sucu
Aaa evet yahuuu olmadi simdi bu bi sorsalardi bakalum evlerde yemek varmi yokmuYaptim ama bugun işyerinde emeklilere veda yemegi varmis. Insan evde yemek olmayinca yapar organizasyonu dimi mavisim
Aynen gitsin gayri nabalim bide diger gün bingöle goreve gidiyor kuzum
Aaa evet yahuuu olmadi simdi bu bi sorsalardi bakalum evlerde yemek varmi yokmubnde bazen senin gibi diyomda esime daha yeni blli oldu ne bileyim diyo yinede suclular
Oz elestiride guzel oluyo arada dimiÖz elestiri nabicaksin
Yani kimse karismiyor ben soruyirum ben cevapliyorum anlasiyoruz ya bi sekildeOz elestiride guzel oluyo arada dimicevap verende yok oooh
Allah yardim etsin hepsine insAllah...sende artik kendine gore biseyler yaparsin canim yada bna gel yada nergisin yanina gidek et yicektik hep beraberAynen gitsin gayri nabalim bide diger gün bingöle goreve gidiyor kuzum
Yani kimse karismiyor ben soruyirum ben cevapliyorum anlasiyoruz ya bi sekilde
Amin canim..kisa surcek Allahtan Rabbim zeval vermesin de.. bende yarin aksama kadar kursta durcam zaten.. ben et sevmiyorum pek yaaAllah yardim etsin hepsine insAllah...sende artik kendine gore biseyler yaparsin canim yada bna gel yada nergisin yanina gidek et yicektik hep beraber
Aminn aminn hahaAllah aranizi bozmazin aman diyim iyi anlaşiyon kuzum
Amiiin.Tamam sana ot aliriz canim ayipsin hem ucuz tatliannedede var ot nasilsaAmin canim..kisa surcek Allahtan Rabbim zeval vermesin de.. bende yarin aksama kadar kursta durcam zaten.. ben et sevmiyorum pek yaa
He valla super oluyo kendimi pek seviyomAminn aminn haha
Bence insanin kendini sevmesi de yeri gelince elestirmesi de guzel bisey :
Evet T Tatlianne20 manav yakinimdaAmiiin.Tamam sana ot aliriz canim ayipsin hem ucuz tatliannedede var ot nasilsa
Kendini sevmeyeni kimse sevmez diye bi atasözu vardiHe valla super oluyo kendimi pek seviyom
Kendini sevmeyen acep kendinden elektrik mi almiyoKendini sevmeyeni kimse sevmez diye bi atasözu vardi
Hele tatli anne iyice saldim cayira Mevlam kayira oldukayiptalar kizlar
HelehhelehebuelheuKendini sevmeyen acep kendinden elektrik mi almiyo
hoşbuldum arkadaşımHosgeldin canim topige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?