- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Oynuyo zati beni takan mi var
Ayy uykun varmiHerkesler yatti biz kldik
Güle güleBizde gidelim bari tatlim
Gidelim hadi:)Bizde gidelim bari tatlim
O kadar vermisin yine. Biz daha yeni baskiyoruzO sin bir iki kilo gitmiyo canim ona verdiğim emeği kimseye vermemisimdir
Hangi takımdasın canim :)O kadar vermisin yine. Biz daha yeni baskiyoruz
Onlar kurban bayraminda kurban kesiyor kandilleri kutluyorlar ya bizde onlarinkini yapıyoruz işte31.12.2017 Diyet Başlasııın.Herkese Hayırlı Sabahlar .Tüm Müslümanlar İçin Sıradan bir gün ve sıradan bir gece olur inşAllah(kimse yılbaşı safsatasını kutlamaz)Eki Görüntüle 2086891 Eki Görüntüle 2086892
Bizim milletimiz asimile olmaya çok meraklı,bize dayatilmak istenen herşey önce TV de orda burada normalleştiriliyor sonra da hicbir çabaya gerek kalmiyor bizim insanimiz hemen atlayip sahipleniyor bak pek merakliyiz vsdedin ama senin o kullandigin emojinin basina noel sapkasi geçirilmiş farkında değilsin dimi?Onlar kurban bayraminda kurban kesiyor kandilleri kutluyorlar ya bizde onlarinkini yapıyoruz işte
Pek meraklıyız amerikaya
Şuan kişisel takiliyoeuz bizHangi takımdasın canim :)
Kullandığımız çoğu şey onlara ait bu emoji en basiti sadeceBizim milletimiz asimile olmaya çok meraklı,bize dayatilmak istenen herşey önce TV de orda burada normalleştiriliyor sonra da hicbir çabaya gerek kalmiyor bizim insanimiz hemen atlayip sahipleniyor bak pek merakliyiz vsdedin ama senin o kullandigin emojinin basina noel sapkasi geçirilmiş farkında değilsin dimi?
12. Takımdan mezun mu oldunŞuan kişisel takiliyoeuz bizH M var bir de henüz ikna edemediğimiz N nur mawish !!!! Var , daha önce 12.takimdaydim ayrildim sonra
Diyete baslicaz ama ben pogaca yapicamHayırlı sabahlar.
Ne iş yapacaksiniz bugün
HahaHadi bercesteyi anladik o git gidak tavuk olunca uydu erkenden siz niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?