- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Simdi proteinli seylerini ac tutma kendini hadi.. yemedin hala dimiSevmedigim icin canim sevdigim seyleri yerim ama artik yemiycem
Cok minnacik ekmek yedim nar yedim borek vardi bi lokma onu yedim okadar dahada bisey yemedimSimdi proteinli seylerini ac tutma kendini hadi.. yemedin hala dimi
ne demek kız proteinli şeylerSimdi proteinli seylerini ac tutma kendini hadi.. yemedin hala dimi
bende bi tarif verem ama diyette denemeyiniz1 bardak süt 1 bardak yağ bir bardak su maya tuz şeker aldığı kadar un
evde denemeyiniz gibi olmus
Yunurtani filan hasla ye demek istedim ya pardono
ne demek kız proteinli şeyler
Sebze??? Sebze mutlaka yencek olmazzCok minnacik ekmek yedim nar yedim borek vardi bi lokma onu yedim okadar dahada bisey yemedim
Yunurtani filan hasla ye demek istedim ya pardon
gormedimbenim profildeki durumu gördünüz müyorumları filan
KAHVALTIDA yiyemem ben sebzeSebze??? Sebze mutlaka yencek olmazz
kız dayanamdım sinir oldum yanergisim bosver kuzum yazma
Ben sabah aksam ot yiyorumKAHVALTIDA yiyemem ben sebze
Anliyorum seni ama amasi var isdekız dayanamdım sinir oldum ya
Saglikli kadin yav masaAllahhhBen sabah aksam ot yiyorumkahvaltida kara kelem dogradim dereoutu salatalik filan zeytinyagladim limon sktm yedim turp cekti canim yaaa smdi limonlayip yicen dilom dilim yuruyuse gidince alayim barim
Onlar anlamazlar gözleri kör kulakları sağır olmuş Allah hidayet versinkız dayanamdım sinir oldum ya
kara kelem ne kız hiç duymadım,dereotu hiç sevmem prolaktini yükseltiyor zaten,salatalık yenir mi bu mevsimde kız hormonlu hormonlu yeme canımBen sabah aksam ot yiyorumkahvaltida kara kelem dogradim dereoutu salatalik filan zeytinyagladim limon sktm yedim turp cekti canim yaaa smdi limonlayip yicen dilom dilim yuruyuse gidince alayim barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?