- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Az yemekten birsey olmaz hemen ole arinamayiz arkadaslar... yaaaani biraz zamanla :) aksam.hafif yiyerek telafi ederimSen yimemisin gülüm sen kal@brcstegul bende azcik yufka yedim
Yoook öyle erkenden pes etmekBaksana acayip kiziyo iptal bnce diyet
Taneledim gel birsuruNarı sen tanele de yiyelim
Kilo vermede uyku duzeni onemli canim haberin olsun daha yatmamalisin ben 7 de kalktmmi yatamiyorum aksam erken yatarm anca
Aynen canim ama birbirimizi motive edelim sıkı tutmaya calisalimAz yemekten birsey olmaz hemen ole arinamayiz arkadaslar... yaaaani biraz zamanla :) aksam.hafif yiyerek telafi ederim
Himmm.. bu gece esim gececi bende gelirim ama ben pek duramiom gozlerim kayiyo hemenAy bende yatamam ama gece çok geç yatinc a yatiyorum
Taneledim gel birsuru
Yok yok devam ama adrt zamanim giriyor 1 haftaya odem oluyor tartida gozukmuyor.. odem atici lahana yapmam lazmAynen canim ama birbirimizi motive edelim sıkı tutmaya calisalim
Aliskanlik meselesi isteHimmm.. bu gece esim gececi bende gelirim ama ben pek duramiom gozlerim kayiyo hemen
Tereyagsiz canim bn sevmiyorum tereyag siviyagla yapiyorum guzel oluyo bnce tabi.iki yumurta katiyorum birinin sarisi uzerine ,1 su bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 tatli kadigi tuz uc bucuk su bardagi un kabartna tozu bukadar iki olcu yapiyorum bi olcuden az cikiyo bol susam dokuyorum ustuneDenedim canim her turlusunu denedim
Kabartmaa tozlu vss tereyagli filan
Lahana suyu bennicemem ya sanki tadi çok kotu olur gibi geliyor banaYok yok devam ama adrt zamanim giriyor 1 haftaya odem oluyor tartida gozukmuyor.. odem atici lahana yapmam lazm
Onu da bikiyorum canim ama mayali daha guzel yaa miss gibiinnn.. esim aksam vericem goturcek allahtan yoksa savasmam gerekicektiTereyagsiz canim bn sevmiyorum tereyag siviyagla yapiyorum guzel oluyo bnce tabi.iki yumurta katiyorum birinin sarisi uzerine ,1 su bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 tatli kadigi tuz uc bucuk su bardagi un kabartna tozu bukadar iki olcu yapiyorum bi olcuden az cikiyo bol susam dokuyorum ustune
Ben icerim canim.. odem ttmuyor adet zamani iyi oluyorLahana suyu bennicemem ya sanki tadi çok kotu olur gibi geliyor bana
Mayalinin pastane usulu olani guzel oluyo ama pek tutmuyoOnu da bikiyorum canim ama mayali daha guzel yaa miss gibiinnn.. esim aksam vericem goturcek allahtan yoksa savasmam gerekicekti
Ben Allahtan poaca cok sevmiyorum yoksa hep yerdimOnu da bikiyorum canim ama mayali daha guzel yaa miss gibiinnn.. esim aksam vericem goturcek allahtan yoksa savasmam gerekicekti
Ben el yapimi pogacami severim ne yalan soliyom ama biz ozleyince yapariz ayda 1 filanBen Allahtan poaca cok sevmiyorum yoksa hep yerdim
Bende esime yapiyorum o cok seviyo yada misafir gelince bn bitane anca yerimBen el yapimi pogacami severim ne yalan soliyom ama biz ozleyince yapariz ayda 1 filan
Ne hoss canim :)) bende ole yapiyorum artikin..Bende esime yapiyorum o cok seviyo yada misafir gelince bn bitane anca yerim
Sevmedigim icin canim sevdigim seyleri yerim ama artik yemiycemNe hoss canim :)) bende ole yapiyorum artikin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?