Rakika naber :) sakinledinmi..
Kizlar polemige gerek yok herkes farkinda olmak istediginin farkina varir. Yazmaya da yorumlamaya da gerek yok yazmayin. Burdan ifade etmek yanlis bitakim seyleri

kara kelem ne kız hiç duymadım,dereotu hiç sevmem prolaktini yükseltiyor zaten,salatalık yenir mi bu mevsimde kız hormonlu hormonlu yeme canım
Salatalik yenir domates yenmez kiz :) oda yenilebilirmis zaten sakincasi olmaz guvenilir biri dedim onun dedklerine katilirim.
Bide dereotu sut hormonunu bende hic yuksektmedi.. aksina faydali kiz.
Mor lahana varya onu diyorum kara kelem diye

Kizlar polemige gerek yok herkes farkinda olmak istediginin farkina varir. Yazmaya da yorumlamaya da gerek yok yazmayin. Burdan ifade etmek yanlis bitakim seyleri
Sinirli miydim :)) üzgundüm iyice uzdulerrr :/ sonra dedim ne üzülüyorsun boşver :)

Reactions: H M
Cengel salata alabilirsinz.. biz burdan hormonsuzlara ulasiyoruz yiyoruz o yuzden sknti yok :)) domates te ćeri terch ediceksnz zarari yok

polemik yapmak niyetinde değilim ama bu konuda çok hassasım içimde tutamadım yazdım , söylemeyincede sorumluluk altında kalıyoruz ben yazim isteyen anlar isteyen uygular orası beni ilgilendirmez

Ya en hassas olduğum noktadan vuruldum çocuğu olmayan anlamaz gibi bişey dendi :/ fena oldum bı anda istemsizce ağladım
Kiyamam canim hepimizin hassasiyeti var.. ama malesef bu dusunceyi tasiyan insanlar her yerde.. tam olarak neye gore denmis bilemem ama takilma canim.. anne olmak tan ziyade insan olmak onemli

Kiyamam canim hepimizin hassasiyeti var.. ama malesef bu dusunceyi tasiyan insanlar her yerde.. tam olarak neye gore denmis bilemem ama takilma canim.. anne olmak tan ziyade insan olmak onemli
Dün benim profilde oldu olaylar herkes herşeyi ters anlamaya azmetmis sanki.. sonra da dedim bundan sonra arkadaşlarını iyi seç Hanife

Salatalik yenir domates yenmez kiz :) oda yenilebilirmis zaten sakincasi olmaz guvenilir biri dedim onun dedklerine katilirim.
Bide dereotu sut hormonunu bende hic yuksektmedi.. aksina faydali kiz.
Mor lahana varya onu diyorum kara kelem diye
he tmam ben salatasını yerim mor lahananın ben kimseyi tanımıyorum ya kimbilir nasıl yetişiyor o yüzden almıyom salatalık domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…