- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Saglikli kadin yav masaAllahhh
kesinlikle öyle olmuş ,amin ecmain ,topiğimize hoşgeldin diyet yapıyoz katılır mısın?Onlar anlamazlar gözleri kör kulakları sağır olmuş Allah hidayet versin
bende severim ama zbu mevsimde cık kara kelem ne ou söyle helekiz seviyorum yaa coook nabam.
Salatalik yenir domates yenmez kiz :) oda yenilebilirmis zaten sakincasi olmaz guvenilir biri dedim onun dedklerine katilirim.kara kelem ne kız hiç duymadım,dereotu hiç sevmem prolaktini yükseltiyor zaten,salatalık yenir mi bu mevsimde kız hormonlu hormonlu yeme canım
Sinirli miydim :)) üzgundüm iyice uzdulerrr :/ sonra dedim ne üzülüyorsun boşver :)Rakika naber :) sakinledinmi..
Kizlar polemige gerek yok herkes farkinda olmak istediginin farkina varir. Yazmaya da yorumlamaya da gerek yok yazmayin. Burdan ifade etmek yanlis bitakim seyleri
Hoşbuldum, ama kilo problemim yok kikesinlikle öyle olmuş ,amin ecmain ,topiğimize hoşgeldin diyet yapıyoz katılır mısın?
polemik yapmak niyetinde değilim ama bu konuda çok hassasım içimde tutamadım yazdım , söylemeyincede sorumluluk altında kalıyoruz ben yazim isteyen anlar isteyen uygular orası beni ilgilendirmezRakika naber :) sakinledinmi..
Kizlar polemige gerek yok herkes farkinda olmak istediginin farkina varir. Yazmaya da yorumlamaya da gerek yok yazmayin. Burdan ifade etmek yanlis bitakim seyleri
Canim amann takmayin ya. Ne goruyorsunuz ne karsilasiyorsunuz.. burda su ustunde yuruyun derine inmeyin anca bogulursunuzSinirli miydim :)) üzgundüm iyice uzdulerrr :/ sonra dedim ne üzülüyorsun boşver :)
Ben de Hadisi şerif yazdim. Akıllıya bir işaret yeterpolemik yapmak niyetinde değilim ama bu konuda çok hassasım içimde tutamadım yazdım , söylemeyincede sorumluluk altında kalıyoruz ben yazim isteyen anlar isteyen uygular orası beni ilgilendirmez
Hoşbuldum, ama kilo problemim yok ki
Senin profilin yazmak sknti degil cevap yazma sadece uzar gider.polemik yapmak niyetinde değilim ama bu konuda çok hassasım içimde tutamadım yazdım , söylemeyincede sorumluluk altında kalıyoruz ben yazim isteyen anlar isteyen uygular orası beni ilgilendirmez
Ya en hassas olduğum noktadan vuruldum çocuğu olmayan anlamaz gibi bişey dendi :/ fena oldum bı anda istemsizce ağladımCanim amann takmayin ya. Ne goruyorsunuz ne karsilasiyorsunuz.. burda su ustunde yuruyun derine inmeyin anca bogulursunuz
Arada ugrarimsen de mi yav ?herkes zayıflamış kız bi biz kalmısızolmasın oolmasın hiç tavsiye etmem gırgır şamata ya gel o zaman
Kiyamam canim hepimizin hassasiyeti var.. ama malesef bu dusunceyi tasiyan insanlar her yerde.. tam olarak neye gore denmis bilemem ama takilma canim.. anne olmak tan ziyade insan olmak onemliYa en hassas olduğum noktadan vuruldum çocuğu olmayan anlamaz gibi bişey dendi :/ fena oldum bı anda istemsizce ağladım
Dün benim profilde oldu olaylar herkes herşeyi ters anlamaya azmetmis sanki.. sonra da dedim bundan sonra arkadaşlarını iyi seç HanifeKiyamam canim hepimizin hassasiyeti var.. ama malesef bu dusunceyi tasiyan insanlar her yerde.. tam olarak neye gore denmis bilemem ama takilma canim.. anne olmak tan ziyade insan olmak onemli
he tmam ben salatasını yerim mor lahananın ben kimseyi tanımıyorum ya kimbilir nasıl yetişiyor o yüzden almıyom salatalık domatesSalatalik yenir domates yenmez kiz :) oda yenilebilirmis zaten sakincasi olmaz guvenilir biri dedim onun dedklerine katilirim.
Bide dereotu sut hormonunu bende hic yuksektmedi.. aksina faydali kiz.
Mor lahana varya onu diyorum kara kelem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?