- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Oh ellerine saglik benziyor benimkine sirke koymuom ben yogurttaCanim ben 2 bardaga yakin sütü ılıtip mayayi koyup biraz kabarmasini bekliyorum
Sonra unu kaba koyup yumurta siviyag sirke biraz koyuyorum yogurt koyuyorun biraz da sora sütü de katip yogurup aldigi kadar yine unla bekletip yuvsrliyorum iste
Guzel oluyor canim yogurt 1 2 yemek kasigi koyuyorum 1 2 de sirke damlatiyorumOh ellerine saglik benziyor benimkine sirke koymuom ben yogurtta
Denemek lazım sağol bebisGuzel oluyor canim yogurt 1 2 yemek kasigi koyuyorum 1 2 de sirke damlatiyorum
Ben cokaz yedim canim istemiyo ama cokda acim bu sogan kuru acayip aciktiriyo biraz nar yedim hem kan sekerini dusuruyo hemide ostrojen iceriyo yiyin gizlar nariYedim nergis beni mahvetcek :) kiz kac gndur ekmek yemiyorum yiyiveriyim ya 1 tane nolcam hemen kısmıiklık yapmayalim
Vallahi gercek gibi uyanmak istemedim resmen mesajim yarim klmasin diyekalk kk yat kk nolcakti ya
İvet bu saatte gece 3 te yatiyom kiz sabah 7 buçuk ta kalkiyom namaza 9 gibi bi daha yatiyomBu saatteeemasallahhhhh.. az ye
Yap yap kurü.. ben hayita baslayali 15 gun oldu canim ilk kullanmiyorum.. ama bu aralar hem sirtima vuran hem mideme vuran agrilarim oluyor blmiyorumVallahi gercek gibi uyanmak istemedim resmen mesajim yarim klmasin diye
NergisssssBercesteeeeee teeee teeee berr ber sesiminjn ysnkisini duyuyon dimi cabuk erit o pogacalari bugun sana 1 saat yürüyüş
Kilo vermede uyku duzeni onemli canim haberin olsun daha yatmamalisin ben 7 de kalktmmi yatamiyorum aksam erken yatarm ancaİvet bu saatte gece 3 te yatiyom kiz sabah 7 buçuk ta kalkiyom namaza 9 gibi bi daha yatiyom
Eyvaaaaaaah yandik bercestem kacAyipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor geledevam devam
Benmi kacayimEyvaaaaaaah yandik bercestem kac
Baksana acayip kiziyo iptal bnce diyetBenmi kacayim
Sen yimemisin gülüm sen kalEyvaaaaaaah yandik bercestem kac
Narı sen tanele de yiyelimBen cokaz yedim canim istemiyo ama cokda acim bu sogan kuru acayip aciktiriyo biraz nar yedim hem kan sekerini dusuruyo hemide ostrojen iceriyo yiyin gizlar nari
Denedim canim her turlusunu denedimKizlar mayasiz poacada guzrl oluyo onu denedinizmi hic
bi kere yaotim k tozu ile güzel oldu ama bin kere de yapamadim olmadiKizlar mayasiz poacada guzrl oluyo onu denedinizmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?