- 30 Mart 2017
- 12.747
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Nabeeerrisler bitti mi
Bitti canim yuruyusu yaptm mutfagi bulasiklari derledm topladim ortaligi supurdum camasirlsri koydm filan derkenr turp kemiriyom :)Nabeeerrisler bitti mi
Aynemn bende mutfagi topladim,yemek yaptim,ortalgii topladim supurdum, camaskr attim yürüyüş 20 dk yapabildim her yer çamur içinde köyde,Bitti canim yuruyusu yaptm mutfagi bulasiklari derledm topladim ortaligi supurdum camasirlsri koydm filan derkenr turp kemiriyom :)
Himm ben 40 dk yaptim.. olsun 20 dk dan az olmasn da olsunAynemn bende mutfagi topladim,yemek yaptim,ortalgii topladim supurdum, yürüyüş 20 dk yapabildim her yer çamur içinde köyde,
Diyettteyim diyeydin gerçi bugünden bisey olmaz diyorlarArkadas cagirdi sirf yasakli seyler yememek icin sora geliym dedm varyabaslar baslamaz ustume geliniyor yaaa :))) arkadasida ozlemistim
Amin amin amin
Her gün yapamam boyle olursa leslie yaprim belkiHimm ben 40 dk yaptim.. olsun 20 dk dan az olmasn da olsun
Fatihe degil tebikide sanaHasta teyzesi ondn mızmız
Mezun olaydın iyiydi
Yok erteledim yiyemem demek cok ayip oluyor ya ikram sonucta.. bende 2 gun sora filan giderim ksmtse karsi blok.. seviyorum da arkadasi ama ilk gundsn mtoive bozmiyimDiyettteyim diyeydin gerçi bugünden bisey olmaz diyorlar
. diyette oldiignu ölçulu oldugnj az az yiyebilecegini uygun bir dille anlatirsin fazla kacirmazsin böylece kalbi denkirilmzYok erteledim yiyemem demek cok ayip oluyor ya ikram sonucta.. bende 2 gun sora filan giderim ksmtse karsi blok.. seviyorum da arkadasi ama ilk gundsn mtoive bozmiyim
Bisey hazirlamasina izin verme ara 5 dkikaya ordayim bi kahve deYok erteledim yiyemem demek cok ayip oluyor ya ikram sonucta.. bende 2 gun sora filan giderim ksmtse karsi blok.. seviyorum da arkadasi ama ilk gundsn mtoive bozmiyim
O hazirlikli kadin yok yok diyemem :))Bisey hazirlamasina izin verme ara 5 dkikaya ordayim bi kahve de
Nasi yani canim hergunmu yapiyoO hazirlikli kadin yok yok diyemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?