- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Valla bnde ayak uyduramam diyorum ama arkadaslar masaAllah basladilar bileMaşallah benimde ihtiyacım var aslında ama irade yok :)
Gel gelll asagi in en iyisimi.. yukariisii feci. Bi ara bende dyaadim dedim allahim ben 90 nami geldim şok oldum kendim hemen topsrladim aasla kabul edeniyorum o civarlari :))Olmazmı yaa 80e dayadım merdiveni
Kaç kilosunuz kızlar yaşlar kaç :)Valla bnde ayak uyduramam diyorum ama arkadaslar masaAllah basladilar bile
Valla bide muz hemen kotu oluyor bence hepsini yedi ayak yapiyorAyy cok guldum bu nergise bi isirik muz he hec yemeyeydin nergissss
Berbat biyer burası tavsiye etmiyorumGel gelll asagi in en iyisimi.. yukariisii feci. Bi ara bende dyaadim dedim allahim ben 90 nami geldim şok oldum kendim hemen topsrladim aasla kabul edeniyorum o civarlari :))
27 yas 75 kg boy 1 66Kaç kilosunuz kızlar yaşlar kaç :)
Ben 73 kiloya geldim yas 28Kaç kilosunuz kızlar yaşlar kaç :)
Gel basla bugun basladik.. kesinlikle gidecek kilolar baska care yok :)Berbat biyer burası tavsiye etmiyorum
kimseye
Ne yapsakki
Bende 1.64 boy 78 kg falanım galiba düz 80 diyorum27 yas 75 kg boy 1 66
Lavini gel canim gel zayifsin ondan oluyor bunlar bizden yer kalmiyor sanaAyyy ben gidiyoomm kimse ilgilenmiyooo
Hadi inşallah yarın bi milat olsun inşallah neler yapıyosunuz ?Gel basla bugun basladik.. kesinlikle gidecek kilolar baska care yok :)
Duzunu hic sorma.. ben yuvarliyorum yoksa kurtarmaz :))Bende 1.64 boy 78 kg falanım galiba düz 80 diyorumyaş 27
Aa gitmeee gel buraAyyy ben gidiyoomm kimse ilgilenmiyooo
bugun cuzdan isin yokmu bityimi baciLeeeeennnnn
Lavini gel canim gel zayifsin ondan oluyor bunlar bizden yer kalmiyor sana
Bakk döveriinm zayıfım diyee allııınn leeenn beni aaranızaa hıııııı fazlalıklarını az bişey aşabilirimmm hahahhavLavini gel canim gel zayifsin ondan oluyor bunlar bizden yer kalmiyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?