- 30 Mart 2017
- 12.747
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
156 ya 65 kilo 24 yaşKaç kilosunuz kızlar yaşlar kaç :)
Amanin bnim gobis vardir kirk kilozaten 40 kilooo
Kadin milletiyizz
Aa fazlasi zarar misimKıızzz temizlikk olmassa olmazım kilomdan vazgeçerimm ondan aslaaaaa
valla yimedim yirdim de o ara yemek koşturmacası vardı benimValla bide muz hemen kotu oluyor bence hepsini yedi ayak yapiyoray valla koptummmmm
Alamimmmm versenize birazcıkkkınnBizden al bacim oyleyse dert etme bukadar :)
Yapma yaww yeni yeni icat cikarmaAmanin bnim gobis vardir kirk kilo
kız profilde savaş çıkmış ora gittim yetişemiyom hindi deNergis nere gittin muzun yarisini yemeye gitti herhal
Ben o dediklemi yedim dahada bisey yemedimhe sen hiç çaalışıyız dime haani senin mönü nerde
OlmiiiiiAa fazlasi zarar misim
Himm evdede yuruyorum ben sinuzitim var cok sogukta cikamiyorum. Adim sayar indirdim ya da adim sayara gore sinir belirlersin. Bizde maviş te var bebis digerlerinde henuz yokOudum kızlar bebeği olan varmı aranızda brn bebekle yürüyüş yapamam mesela bu soğukta
Benim bi kizim var 3 yasinda aryik evde yururuz bizdeOudum kızlar bebeği olan varmı aranızda brn bebekle yürüyüş yapamam mesela bu soğukta
Aa nolmus yine yavkız profilde savaş çıkmış ora gittim yetişemiyom hindi deSİZE
Haha kiz mavisim hani baska yemicenmi.. helal olsun.. yeme mesai bitti gec oldu daha : )) bi isirik usuruk ney yahu nasil yemek yiyorsunuz siz oleeBenim menim:Mandalina buyuklugunde ekmek bi zeytin racel banayim dedim sekerli geldi yarim nar bi isirik borekikindi ustu sogan suyu anam bnim menu de pek bi degisuk
Eee 15kiloo alimm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?