- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Hazirlikli yani hazirlama desende hazirdir :))Nasi yani canim hergunmu yapiyo
Aboooo nettin canim sen cok guzel yav sen bu gidisle tig gibi olursunBen buguunki menumu yazayim
Sabah: kalkar kalkmaz limonlu 2 br su.
Hayit ve macha kapsulu 2 br su ile..
Ogleye dogru 11 "de : 1 elma 1 tane incir 3 tane hurma
13:30 da peynir,findik ,kara kelem,domates salatalik yumurta/1 pogaca kucuk.
Aksam 17:00 de: zeytinyagli Brokoli
Salata (marul kara kelem ve domated)
5 dilim turp
Hardalli zencefilli baharsatli yogurt kucuk kase.
8 br su. (Yatana kadar 10 olur )
20 dk egzersiz
40 dk yuruyus
Yook canim yani hazirlamistir beni cagirinca giderim genelde bilir o yzudenNasi yani canim hergunmu yapiyo
He simdi oldu bnde cat kapi yapsanda hazir mi diye merak etmistimYook canim yani hazirlamistir beni cagirinca giderim genelde bilir o yzuden
Napimm kızzz iş yookk evv işi varrr temizlikkkkkkkkGul-i zar nerdesin kız?
Insallah canim zaten yjyesim yok olursam olurum insallah:))Aboooo nettin canim sen cok guzel yav sen bu gidisle tig gibi olursun
Güzel menü canim o pogacayi cikarirsan daha güzel olcakmis :) bir de hurma da çok şekerli biliyosun dimi asiriya kacmamak lazim 3 iyi 3 den fazla yemeBen buguunki menumu yazayim
Sabah: kalkar kalkmaz limonlu 2 br su.
Hayit ve macha kapsulu 2 br su ile..
Ogleye dogru 11 "de : 1 elma 1 tane incir 3 tane hurma
13:30 da peynir,findik ,kara kelem,domates salatalik yumurta/1 pogaca kucuk.
Aksam 17:00 de: zeytinyagli Brokoli
Salata (marul kara kelem ve domated)
5 dilim turp
Hardalli zencefilli baharsatli yogurt kucuk kase.
8 br su. (Yatana kadar 10 olur )
20 dk egzersiz
40 dk yuruyus
Ara da tatil yap her gün silme o yerleriNapimm kızzz iş yookk evv işi varrr temizlikkkkkkkk
Biliyorum biliyorum ama dogal seker bisey olmaz ya zaten fazla yenmezGüzel menü canim o pogacayi cikarirsan daha güzel olcakmis :) bir de hurma da çok şekerli biliyosun dimi asiriya kacmamak lazim 3 iyi 3 den fazla yeme
bana kalsa yarım kilo yerimBiliyorum biliyorum ama dogal seker bisey olmaz ya zaten fazla yenmez
InsaAllah canim zaten kibar zarifsin dahada incelip bizi kiskandirmaInsallah canim zaten yjyesim yok olursam olurum insallah:))
Ayy evet ya bnde yerim ne guzel yaratmis guzel rabbim ne guzrl bi yiycek demi amabana kalsa yarım kilo yerim
bana kalsa yarım kilo yerim
Yooook canim.. hepsi bosss aman 1 ay aclik grevi yapacam derdimdenInsaAllah canim zaten kibar zarifsin dahada incelip bizi kiskandirma
evet ya çok güzelAyy evet ya bnde yerim ne guzel yaratmis guzel rabbim ne guzrl bi yiycek demi ama
nim yediğim olmuşturyok kiz okadarda yenmez hurma zehirlenmesi yasanir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?