- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Iyi hos daaa suyu gunduz niye bu kadsr az iciyorzun canim
- EVET BU DA BENİM MENÜM ; Sabah kalkınca bir bardak limonlu su ,yarım avuç leblebi Öğlen kahvlt. öncesi bir bardak su ,bir kaşık bal polen arı sütü,propolis karışımım Kahvaltı 1,5 yumurta az yufka ile,3zeytin,sekersiz çay İkindin 20 dk yürüyüş , sonrası bir ısırık muz yedim :) akşam yemeeği, sisede kalan limonlu suyu içtim , 1 kase mer.corbası (unsuz),yarım tabak yoğurtlu bakla yatmadan önce 1 meyve (elma/potakal/armut üçünden biri) yarım avuç fındık badem karışımı yerim SU :şimdilik 3,5 bardak yarım litre daha içicem Spor:20dk yürüyüs,yatmadan 20 mekik ,20 squat yapcam
Bende cok yrmisimdurbe
nim yediğim olmuştur
Aleykumselam hosgeldinizSelamun Aleyküm hayırlı akşamlar
ve aleukum selam sana d ahayırlı akşamlar hoşgeldinSelamun Aleyküm hayırlı akşamlar
Hoşbuldum nasılsınız napıyosunuz :)Aleykumselam hosgeldiniz
ölçmedim ama baya yemişimdir ya 40 falan
Aleykum selam sanada hayirli aksamlar hosgeldinSelamun Aleyküm hayırlı akşamlar
nan allaha yeni bitti işimmAra da tatil yap her gün silme o yerleri
Hoşbuldummm :)ve aleukum selam sana d ahayırlı akşamlar hoşgeldin
Sagolasin bacim diyet yapmaya calisiyoz guzel arkadaslarlaHoşbuldum nasılsınız napıyosunuz :)
Kiz muzub yarisi nerdeNergis bi isirik muz da neay kriz geldi bna
Sağolasın hoşbuldum.Aleykum selam sanada hayirli aksamlar hosgeldin
Maşallah benimde ihtiyacım var aslında ama irade yok :)Sagolasin bacim diyet yapmaya calisiyoz guzel arkadaslarla
Iyiyiz elhamdulillah.. diyete ihtiyacin varmi :)Sağolasın hoşbuldum.
Ayy cok guldum bu nergise bi isirik muz he hec yemeyeydin nergissssKiz muzub yarisi nerde
Olmazmı yaa 80e dayadım merdiveniIyiyiz elhamdulillah.. diyete ihtiyacin varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?