- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Uslu dur ha bisey derler dinden cikarlar sen mesul olursunkız profilde savaş çıkmış ora gittim yetişemiyom hindi deSİZE
Bn bi lokma yazcaktim nergise ozendim kiz ac bni bekliyo yesemmiko onunlaHaha kiz mavisim hani baska yemicenmi.. helal olsun.. yeme mesai bitti gec oldu daha : )) bi isirik usuruk ney yahu nasil yemek yiyorsunuz siz olee
HE SEN kak git bişeyler ye karbonhidrat olmasın ama akşam daha tehlikeliBen o dediklemi yedim dahada bisey yemedim
Al alEee 15kiloo alimm canımmm
Abooooovvvv
Tmm patronHE SEN kak git bişeyler ye karbonhidrat olmasın ama akşam daha tehlikeli
yok kız ben polemik etmedim de aglamaktan korkma baya şey etmişUslu dur ha bisey derler dinden cikarlar sen mesul olursun
Anlamadim bebisimya sen sigarmisinki acep hadi kiz abartma mavisssssss
Ayy yazik ya herkes istedini yaziyo din olunca neyse konusmiyimyok kız ben polemik etmedim de aglamaktan korkma baya şey etmiş
Atistir ama karbonhidrst yeme ya uzulurum gercekten emek ediyoruz burdaBn bi lokma yazcaktim nergise ozendim kiz ac bni bekliyo yesemmiko onunla
leslie yapın kız bnede leslie yapcam köy yeri çamur (tek çamur değil tabiBenim bi kizim var 3 yasinda aryik evde yururuz bizde
Yahu din cekiserek cozulmez nergis sil durumunu canim hadi karisikligi bitir hic geregi yokAyy yazik ya herkes istedini yaziyo din olunca neyse konusmiyim
L demekleee ooll miii veren çok ta almıyıncada olmiii üzülüyoomm
Kopekler kovalasa biraz erirsin o hizla canimleslie yapın kız bnede leslie yapcam köy yeri çamur (tek çamur değil tabi) aşagı kahve yukarıssı köpek dolu yürünmüyor
Leslie var onu yapalım bizdeBenim bi kizim var 3 yasinda aryik evde yururuz bizde
Ayy kizlar ya cok hossunuz cok guldum. Ama gitmem gerek cocuk acKopekler kovalasa biraz erirsin o hizla canim
Yapalim bari oda baya etkiliymisLeslie var onu yapalım bizde
Bende çıkıyoomm mutfak dolaplarıı silimm akşamm gelirimm muuuahhhAyy kizlar ya cok hossunuz cok guldum. Ama gitmem gerek cocuk ac
Alirsin zamanla ya bi gebe kalda hayirlisiyla gerisi gelirA
L demekleee ooll miii veren çok ta almıyıncada olmiii üzülüyoomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?