Gul-i zar yavrum temizlik işini abarma Allah muhafaza psikolojik hasta olrsun babannemden biliyrim N nur mawish bugün afettik hadi yarın güzel bir menü ve sporla bekliyorum seni savaşa gelince bnde uzulüyorum ama bi yandan da kızıyorum anlayıp anlamamazlıktan gelenler, canının istediği gibi anlayanlar vs. H M adım sayar bende yükleyip yükleyip kaldırdım evde yürümeyi beceremiyorum ben

Kizlar şu an benden daha cok canı sıkılan yoktur. Esimin ailesinden gercekten nefret ediyorum. Ya bugun ozel bir gun di mi? Yeni yil a girecez. Kimisi kutlar kimisi kutlamaz bu hiçkimseyi ilgilendirmez. Ama bu ozel gunde de çat kapi biz geliyoruz denmez mi coluk cocuk. Esimin abisi 3 cocuklu kalabalik bir aile. Ben hamileyim, ben catkapi sizin kalabalik misafirliginiz icin yorulmak zorunda miyim? Esimle ozel bir planımız yoktu gerçekten. Ama olabilirdi de ya insan bi sormaz mi? Yilbasini beraber gecirmek istiyorsaniz bir hafta onceden konusulur bu. İki taraf kararlastirir beraber gecirelim diye. Ama bunlar her seferindenaon dk golu atiyorlar. Artik bunlar yuzunden plan program yapamaz oldum. Kaynanam da onlarda. Simdi gelecekler kaynanami basina atip gidecekler adim gibi eminim. Kaynanam da iki gun once diyordu ki siz gencsiniz yilbasinizi gecirin sonra gelirim size diyordu. Ya ben daha bir yillik evliyim ya mecbur muyum hamile hamile her seferinde cat kapi baskinlarinizdan.

Kızzz bi ara şeker hastalığımm takıntıdan çıkmıştııı napiimm yapamıyom yaaa biraz ara verdim temizliğee yapamadımm 2 saat dayananadım napimm hiç sevmiyoruum bu huyumuu​

Degilsin ama esinle konusmalisin bunu.. o setini cekerse sknti olmaz.. tabiki hamile hamile baskin hos degil. Bende sevmem ama aileler yapiyor bnu sen sakin ol ya canim hamilesin

Ve esim daha iste. Aksam 9 bucuk ta gelecek. Aksam yemegimiz bile belki iptal olacak onlar yuzunden ya. Ben bu kadar gorgusuz ve anlayissiz insanlar hayatimda tanimadim. Tatil gunleri sabahin köründe bile cat kapi geliyor bunlar. Ne bi arama me sorma. Allahim sinirden gerildim resmen ya. Ve ben bugun carsidaydim o kadar yoruldum ki! Hickimseyi cekmek istemiyorum ya. Offf allahim sabir ver.

Kızzz bi ara şeker hastalığımm takıntıdan çıkmıştııı napiimm yapamıyom yaaa biraz ara verdim temizliğee yapamadımm 2 saat dayananadım napimm hiç sevmiyoruum bu huyumuu​
canım cidden önlem almazsan çok kötü oluyor bak Rabbim sna bebek versin de onu büyütmekten fırsat bulamayasın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…