- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Önemli olan ekmeği azaltmakYapalim bari oda baya etkiliymis
tövbe de kız git doyur artık çocuğu da kendini deAllahim ölucem ya
Canım takma kafana herşey rayına oturucakk oda senin annen yapmmaa ölümlü dünyaaa gelip geçecii takma kafabçna bebeğinede günahhh yapma gülümmKizlar şu an benden daha cok canı sıkılan yoktur. Esimin ailesinden gercekten nefret ediyorum. Ya bugun ozel bir gun di mi? Yeni yil a girecez. Kimisi kutlar kimisi kutlamaz bu hiçkimseyi ilgilendirmez. Ama bu ozel gunde de çat kapi biz geliyoruz denmez mi coluk cocuk. Esimin abisi 3 cocuklu kalabalik bir aile. Ben hamileyim, ben catkapi sizin kalabalik misafirliginiz icin yorulmak zorunda miyim? Esimle ozel bir planımız yoktu gerçekten. Ama olabilirdi de ya insan bi sormaz mi? Yilbasini beraber gecirmek istiyorsaniz bir hafta onceden konusulur bu. İki taraf kararlastirir beraber gecirelim diye. Ama bunlar her seferindenaon dk golu atiyorlar. Artik bunlar yuzunden plan program yapamaz oldum. Kaynanam da onlarda. Simdi gelecekler kaynanami basina atip gidecekler adim gibi eminim. Kaynanam da iki gun once diyordu ki siz gencsiniz yilbasinizi gecirin sonra gelirim size diyordu. Ya ben daha bir yillik evliyim ya mecbur muyum hamile hamile her seferinde cat kapi baskinlarinizdan.
Tamam canim ay turpu aldim katir kutur bi yedim adama sordum ici kirmizi olan hangisiydi diye gosterdi ben unutmustum :))Evet canim iciyorum sebze severim zaten cayida sekersiz iciyirum bi senedir baya iyi oldu
Esim set cekmez cunku geldiklerinde aslinda cay demlemekten baska hicbir ia yapmiyorum. Aslina bakarsan fiziksel olarak cok yorulmuyorum. Ama onlarin bu emrivakileri beni psikolojikmen bitiriyor. Suan bak migrenim tuttu catacak yer ariyorum sinirden. Mahvettiler gunumu.Degilsin ama esinle konusmalisin bunu.. o setini cekerse sknti olmaz.. tabiki hamile hamile baskin hos degil. Bende sevmem ama aileler yapiyor bnu sen sakin ol ya canim hamilesin
ktan fırsat bulamiyrimBaska durum yaz bari
Silme durumunu boşver rahatsız olsunlaray silicem de size yazma
ktan fırsat bulamiyrim
Bende hoslanmam ama fazla da kendini yipratma.. guzelce konusun bu durumu kaynana filan hoslanmadigini aciklasan anlamazmi..Esim set cekmez cunku geldiklerinde aslinda cay demlemekten baska hicbir ia yapmiyorum. Aslina bakarsan fiziksel olarak cok yorulmuyorum. Ama onlarin bu emrivakileri beni psikolojikmen bitiriyor. Suan bak migrenim tuttu catacak yer ariyorum sinirden. Mahvettiler gunumu.
Ya benim hic biriyle sıkıntım yok hepsinin de basimin ustunde yeri var. Beni sinirlendiren nokta her seferinde habersiz is yapmalari. Ya kaynamam yaklasik bir ay kadar burda kalacak bi eltimde bi bende bi gorumcemde. Benim icin hic problem yok isterse gelsin bir ay bende kalsin niye bende kaliyo demem. Ama boyle acaba bugun mu kalir bende, acaba yarin mi kalir, acaba kac gun kalir belirsizligi cildirtiyor. Ben plansiz programsiz is yapmaktan nefret ederim. Ama bunlarin her isi programsiz.Canım takma kafana herşey rayına oturucakk oda senin annen yapmmaa ölümlü dünyaaa gelip geçecii takma kafabçna bebeğinede günahhh yapma gülümm
Ban yerler.. silinsin en iyisi kiz diyet yarim kalir bakSilme durumunu boşver rahatsız olsunlar
Aminn inşallah Eee evimmm pismi kalcakkk mesela kaynanam bulaşık yıkarr ben rahat edemem hepsini indirrim yıkarımm amab karişmasın diyee önlemimi sıkkı alıyoomcanım cidden önlem almazsan çok kötü oluyor bak Rabbim sna bebek versin de onu büyütmekten fırsat bulamayasın emi
canım eşimle paylaş gelmeden önce haber vermelerini söylesin her zaman müsait olmuyorum vs de o demezse sen söyle kırmadanVe esim daha iste. Aksam 9 bucuk ta gelecek. Aksam yemegimiz bile belki iptal olacak onlar yuzunden ya. Ben bu kadar gorgusuz ve anlayissiz insanlar hayatimda tanimadim. Tatil gunleri sabahin köründe bile cat kapi geliyor bunlar. Ne bi arama me sorma. Allahim sinirden gerildim resmen ya. Ve ben bugun carsidaydim o kadar yoruldum ki! Hickimseyi cekmek istemiyorum ya. Offf allahim sabir ver.
ok canım onu demedim abartma her gün silme yerleri mesela,ne bilim babannem bulaşığı iki kez yıkardı misafir gidince dip bucak temizlik yapardı dha neler neler dozunda yap yaniAminn inşallah Eee evimmm pismi kalcakkk mesela kaynanam bulaşık yıkarr ben rahat edemem hepsini indirrim yıkarımm amab karişmasın diyee önlemimi sıkkı alıyoom
Kaynanam yasli. Ben kpss calisiyorum. Calisma masam kitaplarim falan oturma odasinda. Gecen bende kaldi kaynanam. Yatarken esime dedim ki masayi yatak odasina getir de sabah ders calisiyim. Ben bunu tamamen kaynanam rahatsiz olmasin diye soyledim cunku o da oturma odasinda yatacak. Neyse ben yatmaya gevince esime , sedmikraska benden rahatsiz mi oluyor? NEden masayi odasina istedi?” Demis. Bak ben tamamen iyi niyetimle o rahatsiz olmasin diye dedim o ne dusunmus. Yasli kadin ve koyde yasiyor, konusmaya calissam hemen alinir. Alinmasini istemem. Esim anneci cunku. Annesiyle aram acilirsa esim cok uzulur.Bende hoslanmam ama fazla da kendini yipratma.. guzelce konusun bu durumu kaynana filan hoslanmadigini aciklasan anlamazmi..
Rabbim sabır versinn canım benimmYa benim hic biriyle sıkıntım yok hepsinin de basimin ustunde yeri var. Beni sinirlendiren nokta her seferinde habersiz is yapmalari. Ya kaynamam yaklasik bir ay kadar burda kalacak bi eltimde bi bende bi gorumcemde. Benim icin hic problem yok isterse gelsin bir ay bende kalsin niye bende kaliyo demem. Ama boyle acaba bugun mu kalir bende, acaba yarin mi kalir, acaba kac gun kalir belirsizligi cildirtiyor. Ben plansiz programsiz is yapmaktan nefret ederim. Ama bunlarin her isi programsiz.
Himm anneciyse durum karisik.. kiz buz gibi ettin burayi nasil sinir o oyle :))Kaynanam yasli. Ben kpss calisiyorum. Calisma masam kitaplarim falan oturma odasinda. Gecen bende kaldi kaynanam. Yatarken esime dedim ki masayi yatak odasina getir de sabah ders calisiyim. Ben bunu tamamen kaynanam rahatsiz olmasin diye soyledim cunku o da oturma odasinda yatacak. Neyse ben yatmaya gevince esime , sedmikraska benden rahatsiz mi oluyor? NEden masayi odasina istedi?” Demis. Bak ben tamamen iyi niyetimle o rahatsiz olmasin diye dedim o ne dusunmus. Yasli kadin ve koyde yasiyor, konusmaya calissam hemen alinir. Alinmasini istemem. Esim anneci cunku. Annesiyle aram acilirsa esim cok uzulur.
Gevseyemiyorum iste. Oysa gercekten hicbir planim yoktu. Farkli bir sofra dahi kurmayacaktim. Ama yaptiklari sinirime dokunuyor. Daha once defalarca bu cat kapilik hiylari yuzunden laf vurdum. Ama yok anlamiyorlar. Ya ben ayni evde yasadigim esimle farkli odadaysam onun oldugu odaya girerken bile kapi calarim. Bunlar gorgusuz anlatamazsin. Anca boyle kendi kendimi yerim. Simdi lambalari kapattim oturuyorum evde. Gelirlerse gec acacam uyuyodum diyecem. Belki utanirlar.Çat kapi mevzusu bircok kisi de vardir anladim seni haklisin ama biraz gevşe canim yaaa icindekii uzulurrrSsedmikraska hallolur insallah konussarak anlasmaya calisin. Kirmadan birbirinizi
Uyuyakaldim dersinGevseyemiyorum iste. Oysa gercekten hicbir planim yoktu. Farkli bir sofra dahi kurmayacaktim. Ama yaptiklari sinirime dokunuyor. Daha once defalarca bu cat kapilik hiylari yuzunden laf vurdum. Ama yok anlamiyorlar. Ya ben ayni evde yasadigim esimle farkli odadaysam onun oldugu odaya girerken bile kapi calarim. Bunlar gorgusuz anlatamazsin. Anca boyle kendi kendimi yerim. Simdi lambalari kapattim oturuyorum evde. Gelirlerse gec acacam uyuyodum diyecem. Belki utanirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?