- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Balik istiyom ben ayikla da ver :)(hayvancığı d a alet ediyolar
evet evt aslında o niyetle yazmamıştım başka şeyi görmezler onu görüp atladılar hemenProfil mesajlarina bktim geldim herkes ne merakli tartismaya ya
Ne yedin hi.. goturmedin dimi?
Erkek galiba :) bir sefer gösterdi sadece doktor erkek dedi ama tekrar gostermedi. Netlesmesi acisindan ayrintili ultrasonu bekliyorum. Onumuzdeki hafta bakalim o zaman netlesir.Bebisin kizmi erkekmi?
Bn anladim seni de herkes ayni fikirde degil ya biliyidum oyle olacagini bdv dede olaylar cikiyo yaevet evt aslında o niyetle yazmamıştım başka şeyi görmezler onu görüp atladılar hemen
Haha.. ne farkeder mavisim ayiptir demesi biri yassi biri derin???????Dunden fasulye vardi bi kase ondan yedim kase ama bk tabak degil
cık cık cık bugün olmaz yarın gel geç olduBalik istiyom ben ayikla da ver :)(
Allah hayirli vefaali vicdanli evlat nasip etsin hangisine hayirli anne olabileceksen onu nasip etsin canim..Erkek galiba :) bir sefer gösterdi sadece doktor erkek dedi ama tekrar gostermedi. Netlesmesi acisindan ayrintili ultrasonu bekliyorum. Onumuzdeki hafta bakalim o zaman netlesir.
Yakalandim zati susbak o konudan hiç ses ediyo mu ne yedin kız mavişş
Aminn insallah canim. Rabbim insallah hayirlisiyla senin de kollarini doldurur biran once.Allah hayirli vefaali vicdanli evlat nasip etsin hangisine hayirli anne olabileceksen onu nasip etsin canim..
le burda hiç diğilBn anladim seni de herkes ayni fikirde degil ya biliyidum oyle olacagini bdv dede olaylar cikiyo ya
Oo onlara cok zararli diyolar iceriginde ne var ne yok blli degilya seker cok icinde ondan yaniBende o ekmekleri yiyemiyorum. Corn flakes falan seviyorum müslin falan
Insallah canim ya.. gel arada buraya ama hep sinirlenince gelme arada neselenince gelAminn insallah canim. Rabbim insallah hayirlisiyla senin de kollarini doldurur biran once.
Insallah canim ya.. gel arada buraya ama hep sinirlenince gelme arada neselenince gel
Deli kiz hos geldin :)) aleykum selamm.. kizlar sakinmisinz iyisiniz dmiSelamün aleyküm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?