- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Himm anneciyse durum karisik.. kiz buz gibi ettin burayi nasil sinir o oyle :))
Uyuyodum dicem zaten. Whatsaba girmiyoeum belki son gorulmeme bakarlar diye. 25 yasindayim. 15 aylik evliyimUyuyakaldim dersinkac yasindasin? 1 yillikmi evlisiniz
Bak guzel yanlarida varmis.. herkesin yasayis sekli farkli oyle gormus oyle yapiyorlar canim aile olmak kolaymi. Her erkek bi yerde anneci dir.. annesini sahiplenir bazilari abartir ayri.. bu deveyi gudeceksen iyi yanlarini cok dusun yeni evlisin zamanla oturur konusmaktan gocunma guzel muhabbetin konusmanin zarari yok.. anlasilmak zman alabilir ama iyi insansa anlar elbetCok var ya cok hem de ne sinir. Kaynanam allahtan ara bozacak bi tip degil. Yoksa benim bu soguklugumla simdiye coktan esime dolduruyor olurdu beni
Bazen sevmedigimiz seylerle de karsilasip katlanmak zorunda kaliyoruz canim. Malesef hersey bize gore heyt höyt gitmiyor..Uyuyodum dicem zaten. Whatsaba girmiyoeum belki son gorulmeme bakarlar diye. 25 yasindayim. 15 aylik evliyim
Ya orasi oyle o konuda cok sansliyim. Dedigin gibi oyle yetistikleri icin aslinsa bana tuhaf geliyor. Cok farkli insanlariz yani. Ben henuz adapte olamiyorum tavirlarina yasayislarina. Bana gore mesela en buyuk ayip birisinim yatak odasina izinsiz girmektir. Evliligimin ilk baslarinda eltimim cocuklari falan pat diye dalardi. Artik ben kizmaya basladim da anladilar. Ama mesela esimin diger yigenleri olsun buyuk olanlar eltimin yatak odasına pat diye girerler sormadan etmeden. Mesela eltime gore bu normal bi durum cunku o da onlarla ayni yerde yetismis. Birbirlerinin hareketlerini tuhaf karsilamiyorlar ama bana cok tuhaf geliyor. Ne biliyim.Bak guzel yanlarida varmis.. herkesin yasayis sekli farkli oyle gormus oyle yapiyorlar canim aile olmak kolaymi. Her erkek bi yerde anneci dir.. annesini sahiplenir bazilari abartir ayri.. bu deveyi gudeceksen iyi yanlarini cok dusun yeni evlisin zamanla oturur konusmaktan gocunma guzel muhabbetin konusmanin zarari yok.. anlasilmak zman alabilir ama iyi insansa anlar elbet
Bazen sevmedigimiz seylerle de karsilasip katlanmak zorunda kaliyoruz canim. Malesef hersey bize gore heyt höyt gitmiyor..
Evet evet hepsi koyde dogup buyumus. Bir tane eltim ve bir gorumcem disinda hepsi hala koyde yasiyor. Aslinda yetisme sekillerini dusundugunde normal geliyor insana. Kendilerine gore tavirlari cok normal. Ama ben de ayni evde yasadigim insanin odasina girerken bile kapi calmayi ogrenerek buyudugum icin onlarin yaptigi da bana tuhaf geliyor. Mutlaka zaman icerisinde adapte olurum ama daha yeni sayilirim ve gercekten alisamadim henuz. İstedigim sadece bir planlari varsa bana onceden haber vermeleri. Yoksa inan gelenle gidenle hic problemim yok. Rahatsiz oldugum tek konu beni boyle diken ustunde oturtmalari.Ssedmikraska canım köyde yaşıyosa dediğin gibi zor köy yerinde herkes çatkapı gidiyor bende köydeyim ordan biliyorum
Ben de kendiminkini dertten sayiyorum iste catkapi gelecekler diye. Cok zor bir durum canim. Siddetin kaynagi ney neden vazgecmiyor? Bu erkekler ne zaman ogrenecek ya kadina el kalkmamasi gerektigini.Selam kızlar konuyu baştan okumadım canım sıkıldı yazıyorum bende 5 yıllık evliyim bir kızım var .evliliği güzel olanlara kocasına aşık olanlara özenerek bakıyorum çok dertliyim eşim bana vurunca aşırı soğukluk oluyor nefret ediyorum iğreniyorum resmen çok sinirlenince vuruyor
canım ya kıyamam Allah sana sbır esine de merhamet vicdan versin .Selam kızlar konuyu baştan okumadım canım sıkıldı yazıyorum bende 5 yıllık evliyim bir kızım var .evliliği güzel olanlara kocasına aşık olanlara özenerek bakıyorum çok dertliyim eşim bana vurunca aşırı soğukluk oluyor nefret ediyorum iğreniyorum resmen çok sinirlenince vuruyor
Bende ilk evlendigim zaman garipsedim bircok seyi.. ama onlarin bizim gerckten iyiligimizi dusunen kotuluk dusunmeyen insanlar oldugunu gorunce yorungem degisti. Iletisim kurdum ben hep ani fevri tepkiler vermek yerine guzslce konustum ve bazi seylerde zamanla bana ayni gelmeye basladi ama cizgilerim var cat kapi olayi esimin memleketinde de cogunda var ama.uzagim.. bende planlarimda bocalanrdm uzaktan gelecek olanlara karsi. Zamanla oturuyor canim bi sekilde sekle giriyor ama degistiremessin tamamen biseylerin hatriyla mutlu olmasini bil cozgiyi cekebildiklerine cek gerisine cok ugrasip yorulmaYa orasi oyle o konuda cok sansliyim. Dedigin gibi oyle yetistikleri icin aslinsa bana tuhaf geliyor. Cok farkli insanlariz yani. Ben henuz adapte olamiyorum tavirlarina yasayislarina. Bana gore mesela en buyuk ayip birisinim yatak odasina izinsiz girmektir. Evliligimin ilk baslarinda eltimim cocuklari falan pat diye dalardi. Artik ben kizmaya basladim da anladilar. Ama mesela esimin diger yigenleri olsun buyuk olanlar eltimin yatak odasına pat diye girerler sormadan etmeden. Mesela eltime gore bu normal bi durum cunku o da onlarla ayni yerde yetismis. Birbirlerinin hareketlerini tuhaf karsilamiyorlar ama bana cok tuhaf geliyor. Ne biliyim.
Malesef.
Bak bizde bebegmiz.olsun istiyoruz neyi tam olarak yasayabiliyorki insan? Benim icindeki istek ve murad da beni uzuyor cognlkla ama nasip hersey. Hayatin iyi taraflarini dusunmektn baska caremiz yok. Kader teslim olmak uzuntu ve kederi giderirYa orasi oyle o konuda cok sansliyim. Dedigin gibi oyle yetistikleri icin aslinsa bana tuhaf geliyor. Cok farkli insanlariz yani. Ben henuz adapte olamiyorum tavirlarina yasayislarina. Bana gore mesela en buyuk ayip birisinim yatak odasina izinsiz girmektir. Evliligimin ilk baslarinda eltimim cocuklari falan pat diye dalardi. Artik ben kizmaya basladim da anladilar. Ama mesela esimin diger yigenleri olsun buyuk olanlar eltimin yatak odasına pat diye girerler sormadan etmeden. Mesela eltime gore bu normal bi durum cunku o da onlarla ayni yerde yetismis. Birbirlerinin hareketlerini tuhaf karsilamiyorlar ama bana cok tuhaf geliyor. Ne biliyim.
Malesef.
Orda banlık bişey yok ama kendisi bilirBan yerler.. silinsin en iyisi kiz diyet yarim kalir bak
dediğin gibi zamanla oturur inşAllah düzen biraz sen onlara biraz onlar sana ayak uydurur bu saatten sonra yaşını basını almış insanları değiştiremezsin .öyle gördükleri için onlara normal geliyor haklısın.kasıtlı yapsalar daha kötü olurdu değil mi biraz görmezden gelmeye calış canım art niyetle yapılmıyor nihayetinde.farkında bile değiller baksanaEvet evet hepsi koyde dogup buyumus. Bir tane eltim ve bir gorumcem disinda hepsi hala koyde yasiyor. Aslinda yetisme sekillerini dusundugunde normal geliyor insana. Kendilerine gore tavirlari cok normal. Ama ben de ayni evde yasadigim insanin odasina girerken bile kapi calmayi ogrenerek buyudugum icin onlarin yaptigi da bana tuhaf geliyor. Mutlaka zaman icerisinde adapte olurum ama daha yeni sayilirim ve gercekten alisamadim henuz. İstedigim sadece bir planlari varsa bana onceden haber vermeleri. Yoksa inan gelenle gidenle hic problemim yok. Rahatsiz oldugum tek konu beni boyle diken ustunde oturtmalari.
Hic belli olmaz :)Orda banlık bişey yok ama kendisi bilir
Evliligniz kavgali gurultumu.. erkekler kimki vurma hakkina sahip.. iliskiniz nasilki iletisiminiz filan..Selam kızlar konuyu baştan okumadım canım sıkıldı yazıyorum bende 5 yıllık evliyim bir kızım var .evliliği güzel olanlara kocasına aşık olanlara özenerek bakıyorum çok dertliyim eşim bana vurunca aşırı soğukluk oluyor nefret ediyorum iğreniyorum resmen çok sinirlenince vuruyor
Ekmeksiz de olmuyoki anca tam bugday ekmegu filan olsa blkiÖnemli olan ekmeği azaltmakmümkünse hiç yememek
Cok tesekkur ederim. İnan surda bes dk konusmak bile cok iyi geldi. Eger sinirimi kusmasaydim burda iyice kendimi doldurup patlamaya hazir bomba haline getirecektim. Bende alisacagim zamanla eminim. Cunku biliyorum onlarda kotu niyetli insan degiller hepsi birbirinden saf. Alistigim zaman bugunlerde hissetttiklerim bana komik gelecek eminim :)Bende ilk evlendigim zaman garipsedim bircok seyi.. ama onlarin bizim gerckten iyiligimizi dusunen kotuluk dusunmeyen insanlar oldugunu gorunce yorungem degisti. Iletisim kurdum ben hep ani fevri tepkiler vermek yerine guzslce konustum ve bazi seylerde zamanla bana ayni gelmeye basladi ama cizgilerim var cat kapi olayi esimin memleketinde de cogunda var ama.uzagim.. bende planlarimda bocalanrdm uzaktan gelecek olanlara karsi. Zamanla oturuyor canim bi sekilde sekle giriyor ama degistiremessin tamamen biseylerin hatriyla mutlu olmasini bil cozgiyi cekebildiklerine cek gerisine cok ugrasip yorulma
Bak bizde bebegmiz.olsun istiyoruz neyi tam olarak yasayabiliyorki insan? Benim icindeki istek ve murad da beni uzuyor cognlkla ama nasip hersey. Hayatin iyi taraflarini dusunmektn baska caremiz yok. Kader teslim olmak uzuntu ve kederi giderir
Oyle canim aynen.. geldiklerinde ac guzelcene kapini.. esinin annesi oda ole yapma emiCok tesekkur ederim. İnan surda bes dk konusmak bile cok iyi geldi. Eger sinirimi kusmasaydim burda iyice kendimi doldurup patlamaya hazir bomba haline getirecektim. Bende alisacagim zamanla eminim. Cunku biliyorum onlarda kotu niyetli insan degiller hepsi birbirinden saf. Alistigim zaman bugunlerde hissetttiklerim bana komik gelecek eminim :)
Oyle oyle basimiza ne gelirae gelsin her zaman iyi tarafindan bakmak zorundayiz. Yoksa insanin yasamaya mecali kalmiyor. Ben de o kadar kotu gunler gecirdim ki zamanin da . Ama zaman her seyi ilaci, allah her zaman senin icin iyi olabi karsina cikartiyor. Simdi bebegin olmuyorsa inan ki bir bildigi vardir. İnsallah rabbim en hayirlisiyla bir bebek sahibi olmana izin verir. Aklindan cikar bebek fikrini. Bazen insanin umudu tamamen tukenince artik gercekten ciddi anlamda bosverince guzel seyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?