Evet kesinlikle artniyet yok onun farkindayim. Artik ben zamanla ayak uyduracagim. Suan buraya yazmak bile sakinlestirdi beni. Benimki bir anlik ofke patlamasiydi. Suan cok daha sakinim.

Oyle canim aynen.. geldiklerinde ac guzelcene kapini.. esinin annesi oda ole yapma emi bak biraz ısındi burasi sukur vuuulamistin baya
Cok sinirliydim ama yaa suan gercekten sakinlestim konusunca. Tabiki acarim kapiyi ama tyine de uyuyordum diyebilirim bir daha ki sefere esime degil bana haber versinler en azindan.

Cok sinirliydim ama yaa suan gercekten sakinlestim konusunca. Tabiki acarim kapiyi ama tyine de uyuyordum diyebilirim bir daha ki sefere esime degil bana haber versinler en azindan.
Sen bilincli bi kizsin aslinda yazdiklarindan belli.. hamilelikten bide herhalde hormoncuklardanda epey sinirlenmissin farkindasin zaten bicok seyin. :)

Sen bilincli bi kizsin aslinda yazdiklarindan belli.. hamilelikten bide herhalde hormoncuklardanda epey sinirlenmissin farkindasin zaten bicok seyin. :)
Evet benim ki bir anlik öfke patlamasiydi sadece. Bu ara cok oluyor hemen her seye sinirleniyorum sonra geciveriyor :) dedigin gibi galiba hormonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…