- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Evet kesinlikle artniyet yok onun farkindayim. Artik ben zamanla ayak uyduracagim. Suan buraya yazmak bile sakinlestirdi beni. Benimki bir anlik ofke patlamasiydi. Suan cok daha sakinim.dediğin gibi zamanla oturur inşAllah düzen biraz sen onlara biraz onlar sana ayak uydurur bu saatten sonra yaşını basını almış insanları değiştiremezsin .öyle gördükleri için onlara normal geliyor haklısın.kasıtlı yapsalar daha kötü olurdu değil mi biraz görmezden gelmeye calış canım art niyetle yapılmıyor nihayetinde.farkında bile değiller baksana
Mavisim bosver karistirip durma sen orayi burda degil orda sor bi deneNergis son durum ne naptin profilde bkmadim henuz
Cok sinirliydim ama yaaOyle canim aynen.. geldiklerinde ac guzelcene kapini.. esinin annesi oda ole yapma emibak biraz ısındi burasi sukur vuuulamistin baya
AynenCok sinirliydim ama yaasuan gercekten sakinlestim konusunca. Tabiki acarim kapiyi ama tyine de uyuyordum diyebilirim bir daha ki sefere esime degil bana haber versinler en azindan.
sildim canımNergis son durum ne naptin profilde bkmadim henuz
Sen bilincli bi kizsin aslinda yazdiklarindan belli.. hamilelikten bide herhalde hormoncuklardanda epey sinirlenmissin farkindasin zaten bicok seyin. :)Cok sinirliydim ama yaasuan gercekten sakinlestim konusunca. Tabiki acarim kapiyi ama tyine de uyuyordum diyebilirim bir daha ki sefere esime degil bana haber versinler en azindan.
Bende o ekmekleri yiyemiyorum. Corn flakes falan seviyorum müslin falanEkmeksiz de olmuyoki anca tam bugday ekmegu filan olsa blki
Haha hindiler danalarsildim canımyoksa çiğ et kokusu ortalığı götürecek
Evet benim ki bir anlik öfke patlamasiydi sadece. Bu ara cok oluyor hemen her seye sinirleniyorum sonra geciveriyor :) dedigin gibi galiba hormonlar.Sen bilincli bi kizsin aslinda yazdiklarindan belli.. hamilelikten bide herhalde hormoncuklardanda epey sinirlenmissin farkindasin zaten bicok seyin. :)
Bebisin kizmi erkekmi?Evet benim ki bir anlik öfke patlamasiydi sadece. Bu ara cok oluyor hemen her seye sinirleniyorum sonra geciveriyor :) dedigin gibi galiba hormonlar.
Yok kız herkes birbirini yiyecek anlamındaHaha hindiler danalar
Kiz bgun pazraa hindi getirmisler kamyonla ne guldum yaaYok kız herkes birbirini yiyecek anlamında
Valla yidi de yidi.. ortaligi gozluyoor mavis mavisss bakiyooo nabcak
Bosver canim herkesin akli var her dogru her yerde soylenmez demis bi onemli kisi tartismaya degmezsildim canımyoksa çiğ et kokusu ortalığı götürecek
hayvancığı d a alet ediyolarKiz bgun pazraa hindi getirmisler kamyonla ne guldum yaahindicikler ordan oraya savrula savrula.. gudluyorlardi
Profil mesajlarina bktim geldim herkes ne merakli tartismaya yaValla yidi de yidi.. ortaligi gozluyoor mavis mavisss bakiyooo nabcak
Ne yedin hi.. goturmedin dimi?Bosver canim herkesin akli var her dogru her yerde soylenmez demis bi onemli kisi tartismaya degmez
Valla yidi de yidi.. ortaligi gozluyoor mavis mavisss bakiyooo nabcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?