- 30 Mart 2017
- 12.749
- 19.829
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.081
biz zaten hep beraberizBenmki olsa girmezdim bu kadar sık. Calisiyor kuzum yogun..
Elin gozun nerde acaba?e yanındayım zaten
Tamam canim sen bilirsin :)) kovmus gibi olmiyim aile de hassasim biraz :))biz zaten hep beraberizçok şükür
Iletisimsizlik olmasin diye yanindayken ikimizinde elinde durmasin diyorum bizimkine.. kendiminde ornek olmasi lazm tabiburalardaydı du bakim
geldi bizim kaçakKizlar selam
Himmmm hosgeldin nuriyem :)Esim geldi hemen kapadim sanki suc isliyomus gibi .Dedigim gibide geldi ve kanali degistirdu bnde namaz kildim mutfagi toparladim filan isde
Hosbulduk bidenem yaramazlik yoktur insaAllahHimmmm hosgeldin nuriyem :)
Geldim yapamadim sizsizgeldi bizim kaçak
Yok yok iyilik guzellik olsun hep insallah :)) sizin nasil efenim yaramazliklar varmi efenimmHosbulduk bidenem yaramazlik yoktur insaAllah
Geldim yapamadim sizsiz
Herzamanki yaramazliklar efenim ne olsun bin sukur halimize .Nekadan seviyeli topigimiz var efeniiimYok yok iyilik guzellik olsun hep insallah :)) sizin nasil efenim yaramazliklar varmi efenimm
Taa sabahin korunde gitti yeni geldi sayilir isde coj yogun zaten burasi canim hep yogunBenimkini aradim yogunluktan kafayi kaldiramiyorki acamiyooooor teliii seninki evdemi mavisim
Ne oldu kız
Ivet efennim biz sevgili ve saygiliyizHerzamanki yaramazliklar efenim ne olsun bin sukur halimize .Nekadan seviyeli topigimiz var efeniiim
Bende ozledim canim aklim burdaydiözledik kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?