- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.121
Agir gelmezmi hemen biraz boyle git de yavastan arttirsan. 1000 mg icicen yatarkan yani oylemi diyosu ?Bercestem bn gliforu iki tane icsemmiki gece yatarken 500 luk bnimki ya gunsuz icmiyorum gece iciyorum
arka arkaya 2 içme kzum birini gündüz iç birini gece bir de yemekten hemen sonra içersen etkilemiyorBercestem bn gliforu iki tane icsemmiki gece yatarken 500 luk bnimki ya gunsuz icmiyorum gece iciyorum
Aynenconvaynen
Espiri degil ya tasdik ettm :))allah seni espriye gel
Evet canim yatarken 1000 mg icsem diyorumAgir gelmezmi hemen biraz boyle git de yavastan arttirsan. 1000 mg icicen yatarkan yani oylemi diyosu ?
Iki bolsen daha iyi ama oyle icenlerde var ama sen yinede simdilik bekle sora yaparsin onuEvet canim yatarken 1000 mg icsem diyorum
uc doz cok olmazmi ki 500 luk iki haftadir filan iciyorum ondan dedim 1000 lik mi icsem diyearka arkaya 2 içme kzum birini gündüz iç birini gece bir de yemekten hemen sonra içersen etkilemiyor
Hayirli geceler kacak :))ben yatıyorum herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Tmm bolmiyim 500 luk bitsin daha var kutuda 1000 yada 850 lik alayimIki bolsen daha iyi ama oyle icenlerde var ama sen yinede simdilik bekle sora yaparsin onu
Aa hayir olsun erkencisinben yatıyorum herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Yok nerde oyun oynuyoSenin kiz uyudumu canim
NiyekiErkenci tabiiii
Oyu kiyamam.. saat kac olmus dahaaaYok nerde oyun oynuyo
Uyutmasam hic uyumaz zorla yatiriyomOyu kiyamam.. saat kac olmus dahaaa
Yok bilmirembi köyde neneeeeenk... derler biliyormuzun
Himm yanindami uyuyor tek uyuyabiliyormuUyutmasam hic uyumaz zorla yatiriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?