- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.101
Bugun kapanmistir izin biraz ondan. Bizde orda olsak epey yogun olurduk amann cekilmez orasi..Taa sabahin korunde gitti yeni geldi sayilir isde coj yogun zaten burasi canim hep yogun
Gercekten cekilmiyo burasiBugun kapanmistir izin biraz ondan. Bizde orda olsak epey yogun olurduk amann cekilmez orasi..
düzenle istersenAnaaam gorev mirev ne diom bn bacim
Yazarlar coook yazarlar.. biz senelerdir oyleydikk ayy.. neyse kismet zor islee nabicaksin saglik versin RabbimGercekten cekilmiyo ogun isten geldi esim tekrar ek goreve yazmislar aradilar tekrar bida yazmislar bi goreve gitmeden birisi cikiyo
Orasi guzelmi tavsiye edenmi gardasYazarlar coook yazarlar.. biz senelerdir oyleydikk ayy.. neyse kismet zor islee nabicaksin saglik versin Rabbim
Ne biliyim bi sikayetim yok simdilikOrasi guzelmi tavsiye edenmi gardas
Oda asonsor ariZalariyla ugrasiyorlardi en son disari cikmislardi :) pazar buuugun kuzum evinde barkinda filan herkrsTatlianne gelmedi bugun niye ki
Orasida dogru canim hayirlisi olsun .Kac seneniz var daha ilk senenizmiNe biliyim bi sikayetim yok simdilikyazin degerlendiricek yeri cok göl varya.. herkesin bolumune gore degisir bacim kismet bu isler bide ilceye verirler bilemessnki
He anladim dogru cumartesi pazari oluyo milletin bazii mesleklerde pazar bayram filan yok malumOda asonsor ariZalariyla ugrasiyorlardi en son disari cikmislardi :) pazar buuugun kuzum evinde barkinda filan herkrs
Daha 3 sene var..Orasida dogru canim hayirlisi olsun .Kac seneniz var daha ilk senenizmi
Iki yapin bnce canim toptan hallolurDaha 3 sene var..
Cift yaparsak 8 e cikar belkim lojman suresi 5 yil
Kismet bakalim
Uzak nurum ya.. cocuk meselesi de olmazsa nabarim sevdklerimden bu kadar uzzak.. alisirim cok severim belki ama.ne biliyim diyorum lojmandan cknca tayin istsek Allah nasip etck bilemem ama daha yakinlassak filan..Iki yapin bnce canim toptan hallolur
Nasip canim dedigimize varmiyo hic bisey hayirlisindan olsunUzak nurum ya.. cocuk meselesi de olmazsa nabarim sevdklerimden bu kadar uzzak.. alisirim cok severim belki ama.ne biliyim diyorum lojmandan cknca tayin istsek Allah nasip etck bilemem ama daha yakinlassak filan..
bi sizde bi bizdde bi de doktorlarda :)He anladim dogru cumartesi pazari oluyo milletin bazii mesleklerde pazar bayram filan yok malum
Aynenconvaynenbi sizde bi bizdde bi de doktorlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?