- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.161
Ya canim kacti unuttum ama son onda olmaliN nur mawish kacinci sayfada o hakaret canin
Bulursam onu bak ne yapiyorumYa canim kacti unuttum ama son onda olmali
Canim okuyorum sadece pembe kazak konu cok sinirlendim ne bu ofken anlamiyorum ciplak gezse millet alkis tutarlarE
ETiketlesene merak ettim gıı ben giremiyomm o konulara
Bosver canim varya tuylerim diken diken su anda hala tartisma suruyoBulursam onu bak ne yapiyorum
Ah bacim ah ah nolcak bu halimiz bilmiyorumAğzı kopsun onun insan ayet olana böyle der mi
yok gelcek şimdi bak gördün mü boşuna sinir olmuşun
Gercektenmicocugu uzdun bide bosuna :))
Canim sadece oku hic bisey yazma anlamiyolar banlanma bosunaBulursam onu bak ne yapiyorum
Ah bacim ah ah nolcak bu halimiz bilmiyorum
Gercekten cok igrenc kelimeler cumleler dokuluyo kardesim begenmiyosan begenmede asagilanak terbiye sinirini asmak nedirAy gördümm yeminlee kadınlarrr başlıcaa düşmann erkeklerimiz daha sahipkar
Ah bacim ah ah nolcak bu halimiz bilmiyorum
Bende yazdım canimZaten yazdım konuya duramadım..bir oku yorumumu
Aynn yaa Allah akıl fikir versinn giymeye bilirsin başörtü takmaya bilirsinn sen kimsinn giyene takana laf ediyosuunnn ayıp yaaGercekten cok igrenc kelimeler cumleler dokuluyo kardesim begenmiyosan begenmede asagilanak terbiye sinirini asmak nedir
Cok ayip ediyolar ama farkinda degillerAynn yaa Allah akıl fikir versinn giymeye bilirsin başörtü takmaya bilirsinn sen kimsinn giyene takana laf ediyosuunnn ayıp yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?