- 30 Mart 2017
- 12.754
- 19.844
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.201
YemeyerekBende diyet yapmak istiyorum nasil basliyacaz
Isabet olmus cnim bak ben kalktm daha yatamam ")Hayir hayir su uyku düzenini degistirme karari aldim ,öğlene kadar yatip zamani ziyan ediyoz ya
Eyi eyiO ne n denek kiz iyi şeyler sezmedim de neyse
Kiiiiz böyleseyleri lap diye şey etme bak disardan okunuyor burasiBurdayımm gııı napimm banyodan çıktımm tabii banyoda girdim yeni yılaaagusül aldımm adet bitti şimdi abdest alıp namaz kılcam kuran okucamm
Kiz ne yazicanki.. oraya konuyu acan kisinin amaci zaten belli pembe kazak diye pembelemeye calisiyor hic gereksiz yere degmez kendiyle kavga etsin dursunBende yazmiyorum kurunun yaninda yas da yaniyo
:)) acik sozlu oldu miss te. HahaKiiiiz böyleseyleri lap diye şey etme bak disardan okunuyor burasi
Lani ban yemez etmese diyetimize katilir :))Yemeyerekcanim biz insulin direncinden dolayi karbonhidratsiz diyet yapiyoruz, sebze,kuruyemiş meyve vs bol bol su yürüyüş egzersiz vs kendine gore bir düzen kurabilirsin birbjrimizi motive ederiz
Ah canim ya ne denir ki Allah ona merhamet hidayet versin sana da sabir, ne hakla yaparlar ki sanki erkek yaratildilar diye ayricaliklari var Allah onlara kadini dovsun diye mi verdi o gücü, verdiği gibi hesabini da sorar...Maddi durumumuz fazla iyi değil mesela bana bir şey almıyor ama kendi boş boş şeylere para veriyor bende ona kızdım ordan açıldı kavga tekme tokat degil ama vuruyor afedersiniz kalçama bi tekme attı. Alt tarafa geldi nefesim kesildi o an bende 2 gün sonra hemen konusuyorum artık alışmış şu an aşırı sinirlerim bozuk bir de ailem bana maddi olarak ta yardım ediyor çok nankör
Isabet olmus cnim bak ben kalktm daha yatamam ")[/QUOTEAynen güzelimBoyle bos bos nereye kadar
Evet yemez inşallah ben görmedim ne yazmislar ne etmişlerLani ban yemez etmese diyetimize katilir :))
Ayenn ince ayrintilari niye yaziyin dimi:)) acik sozlu oldu miss te. Hahadetaya gerek yok sekerim
Canim kendince laf saydirmis durmus iste pembe kazagi alamamis dert olmus baskalarinin giydigi filan hahaEvet yemez inşallah ben görmedim ne yazmislar ne etmişler
Sen hele ozelden bi yaz hakem merak ettimEyi eyi
Yok yok ben biliyim oralari çok tehlikeli cisssCanim kendince laf saydirmis durmus iste pembe kazagi alamamis dert olmus baskalarinin giydigi filan hahasacma ve yersiz degmez ne gör ne et bosverrr
Ben dinç bile kalktim malum bana gore baya erken bi saatti ,sana geç olunca öyle olmuşturUyumusum bende sen gittikten sonra.. kafam ambar gibi kalktim..
Yok yok benm genzim tikanmis yine o yuzden agri yapiyorBen dinç bile kalktim malum bana gore baya erken bi saatti ,sana geç olunca öyle olmuştur
Yok yok benm genzim tikanmis yine o yuzden agri yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?