- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.181
Editorlerden kimse yokEvet ya kapansa bari kizlar da gelmedi
Ay canım inan sende farklı bisi hissettim buna benzer allah yardimcin olsun kuzmMaddi durumumuz fazla iyi değil mesela bana bir şey almıyor ama kendi boş boş şeylere para veriyor bende ona kızdım ordan açıldı kavga tekme tokat degil ama vuruyor afedersiniz kalçama bi tekme attı. Alt tarafa geldi nefesim kesildi o an bende 2 gün sonra hemen konusuyorum artık alışmış şu an aşırı sinirlerim bozuk bir de ailem bana maddi olarak ta yardım ediyor çok nankör
Yoneticilerde gormuyor sinirler alt ust oldu vallahi. Uok su yok bu kim ne giyerse giysin. Millete dustu tasasiHeee okudum canım bunu aynen bende yazacaktim caz geçtim dicektim size ne kim ne gitmiş etmiş falan editör açtı millet orda kendi kendine debelenesiyor ..
Aynen canım boşver banlatirlar macera millete sanki onlara bakıp ülke değişecek tvden söylüyorlar vardır bildiği ülkenin en rahatı biziz rabbim onlari da yerlerini yurtlarini verirYoneticilerde gormuyor sinirler alt ust oldu vallahi. Uok su yok bu kim ne giyerse giysin. Millete dustu tasasi
Ee ozaman millet birbirine girecek tuhEditorlerden kimse yok
Yaa yazicamda simdi banlanirim falan neyse hayirlisi artikAynen canım boşver banlatirlar macera millete sanki onlara bakıp ülke değişecek tvden söylüyorlar vardır bildiği ülkenin en rahatı biziz rabbim onlari da yerlerini yurtlarini verir
Etikrtlefim birsurude sikayet vardir millet tek tek ban yicek. Ben yazmadim biletekEe ozaman millet birbirine girecek tuh
Ya bn kizlara uzuldum ban yicekler aglamaktankorma ve linalyYaa yazicamda simdi banlanirim falan neyse hayirlisi artik
Bende yazmiyorum kurunun yaninda yas da yaniyoEtikrtlefim birsurude sikayet vardir millet tek tek ban yicek. Ben yazmadim biletek
BenYa bn kizlara uzuldum ban yicekler aglamaktankorma ve linaly
Sikayet et ilk mesaji gorsunlerBende yazmiyorum kurunun yaninda yas da yaniyo
Napak nesli doğruyu da mi söylemiyekBenDELIveCesur yakac kere uslu dur dedim anlamoyor kadin yaw
Yol uç demedim bir gündüz bir gece iki doz :)uc doz cok olmazmi ki 500 luk iki haftadir filan iciyorum ondan dedim 1000 lik mi icsem diye
Aa hayir olsun erkencisin
O ne n denek kiz iyi şeyler sezmedim de neysebi köyde neneeeeenk... derler biliyormuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?