- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.501
Tmm yemem ama ekmek yemedim aksam salatayi bol yedim narli turplu rokali filanHimmmyarin barim tatli yeme tut kendini bugun yedin hadi..
Kiz ben aksamciyim hep boyle uykum gelir zor tutarim dayanmaya calisirim nadirdir gelmedigiVışş daha 9 buçuk kız
Ay simdi basladi gece oldu ya aglamaya basladi yavastan gozleri kuculdu kizardi yandimMavisim bebegin nasil oldu.
Guzel canim ysrin karbonlari azalt her gun olmasin bari. Biliyorsun aliskanlik haline geldimi vucuda ilac etkisi yapiyor yerlesiyorTmm yemem ama ekmek yemedim aksam salatayi bol yedim narli turplu rokali filan
Hayırdır Kuzm geçmiş olsunAy simdi basladi gece oldu ya aglamaya basladi yavastan gozleri kuculdu kizardi yandim
evet canim ya ekmek almis esim oda bol susamliydi bnde simit yedim artik telafisini yaparimSimit tatlionlar olmasa iyimis cay sekersizse zarar yok 
Allah allah.. uykusu geldigi icindir kendi uyuyor dimiAy simdi basladi gece oldu ya aglamaya basladi yavastan gozleri kuculdu kizardi yandim
Ondan yumurtluyonKiz ben aksamciyim hep boyle uykum gelir zor tutarim dayanmaya calisirim nadirdir gelmedigi
Sagolasin tatlim ya griba tutuldu da mizmizlaniyoHayırdır Kuzm geçmiş olsun
Yok yumurta pisti kalmadiOndan yumurtluyonbiz mavisle tembel tavuk
Ondan yumurtluyonbiz mavisle tembel tavuk
Ah kuzum salgın var kapıldı demek seninki tez ilesir inşallahSagolasin tatlim ya griba tutuldu da mizmizlaniyo
Hahahaha delisiniz heakesin kesin hadi yatalim nergis yumurtlayalim bari
Yok yumurta pisti kalmadi
evet bugünde berceste gecelesinkesin kesin hadi yatalim nergis yumurtlayalim bari
Kiz kuluckaya yatiyoz sanki alemsiniz
evet bugünde berceste gecelesin
Evet canim dun yaptimda tadina bakim dedim adamda yemedi ziyan olmasin dedim ama bi tepsiyi yersem abooo komsuya vereyim bariGuzel canim ysrin karbonlari azalt her gun olmasin bari. Biliyorsun aliskanlik haline geldimi vucuda ilac etkisi yapiyor yerlesiyor
Kotu olduysa verme. O bende de oluyor bazen yaa allah affetsin biziEvet canim dun yaptimda tadina bakim dedim adamda yemedi ziyan olmasin dedim ama bi tepsiyi yersem abooo komsuya vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?