- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.541
Yaa bıktım aynı şeylerden bendeşaban da iyidir ya..
:)))) sen beraber yapinnn kararli olun yaparsiniz. Pazartesi baslayip sali bozanlardan he :)(Aman salata yapmakta pek bi ugrastirici ama guzel olir.Bnim es hergun basliyo diyete sozde
Haha valla sosyete saban o şaban bu şaban hayatimizda şabanlar dolu zaten :)Yaa bıktım aynı şeylerden bende
Al benden bi okadar kuzm sanayiye oldum bendeHaha valla sosyete saban o şaban bu şaban hayatimizda şabanlar dolu zaten :)
Ben esime kis sunun sesini seni bi doktora gostermek lazim randevu al kulak icin diyorum gostermelik kisiyo saniye gecmeden geri aciyoHaha ama napimm yaa kendi dusuncelerimin sesini duyamiyorum resmen
Haha kiz aynisini diyorum senin kulaklarinda bi ariza var diyorumBen esime kis sunun sesini seni bi doktora gostermek lazim randevu al kulak icin diyorum gostermelik kisiyo saniye gecmeden geri aciyo
Esime uyarsam hic yapamam tok olunca basliyi bu son dio ertesi gun tekrar yarin baslicam dio bos laff:)))) sen beraber yapinnn kararli olun yaparsiniz. Pazartesi baslayip sali bozanlardan he :)(
Yarin yasak. Bugun doldurdun kotayi sakınnn he..Esime uyarsam hic yapamam tok olunca basliyi bu son dio ertesi gun tekrar yarin baslicam dio bos laff
Haha kiz aynisini diyorum senin kulaklarinda bi ariza var diyorumgidelim ama bizde gidemiyoruz tabikisi
Canımmm benim semtimn adı sefaköyy köyyy değill laaBaşka kim var di köyde yaşayanGul-i zar sen köyde miydin sanki öyle kalmis aklimda T Tatlianne20 sen nerdesin canim
Tmm cano bide su hazirliyayim detoks suyu ekma limon nane yapragi atayim da tam olsunYarin yasak. Bugun doldurdun kotayi sakınnn he..
İvetttt beennn bakimmmmHm tm canim sanki ilk geldigimde köyde biri var diesinin anne baba sina bakan missdi demi
:))) okadar sene aramana gerek yoktu kuzum yayillardir aradigim akrabalarimi buldum
Amanin ne etsek nere gitsek bnimkide dio daha demin takiliydi senin tel niye surekli sarjda diiBenim batarya ölmüs aglayani yok omrü bitti dayanmadi resmen valla yeni almam gerekcek benmki de kziiyor ne bicim telefon kullaniyorsun diye
Seni tbrik ediyorum motive oluyorsun yavastan bak devammm devammmTmm cano bide su hazirliyayim detoks suyu ekma limon nane yapragi atayim da tam olsun
He ya buraya uye olaymisim yorulmazdim:))) okadar sene aramana gerek yoktu kuzum ya
Motiveyimde isde o bazi kacamaklar oluyo ya ondan ayak uyduramam dedim ko suya gitmedim senin gibi simdi krk cikolata biskuvi derken alirdim kilo yemeyince kiziyodaSeni tbrik ediyorum motive oluyorsun yavastan bak devammm devammm
Kiz valla utaniyorum artk yannda surekli sarja koymaktan bide soruyor nerde bitiriyorsun sarji diyeAmanin ne etsek nere gitsek bnimkide dio daha demin takiliydi senin tel niye surekli sarjda dii
Nergis kim ki diyodu sen degilsin demekCanımmm benim semtimn adı sefaköyy köyyy değill laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?