- 22 Ağustos 2015
- 29.769
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.461
Sen gotur gotur ben ac kaliyim heh
Ama en guzel eritileni gunduz yiyip aksam yememk bikiyorsun dimiBen gündüz araogun yapmamaya calisiyorm aksam ara öğünde yiceklerimi yiyorum yatmadn yoksa sabah AC kurt gibi oluyorum
Aleykum selam hosgeldin. Bak kac kere hosgeldin dedim hic hoşlamadin beni gormuyormusun yokzaSelâmün aleyküm
Evet canim ama seker sorunum var benim, bir de hamur isi vs değil yediklerim ya yarim avuç kuruyemisle bir meyve ya da bir avuç kuru yemiş gibiAma en guzel eritileni gunduz yiyip aksam yememk bikiyorsun dimi
Boyle git bakalim veremessen baska yol deneriz..Evet canim ama seker sorunum var benim, bir de hamur isi vs değil yediklerim ya yarim avuç kuruyemisle bir meyve ya da bir avuç kuru yemiş gibi
Veririm ya ,neler yiyodum daha önceBoyle git bakalim veremessen baska yol deneriz..
Benide cifle kuzum pek bi kirlendimElimde cifle temizlik sefasi yaptim canm icim rahatlamadi ama hala
Hizimi alamiyorum yaa
Yalniz kizceler dunyada ilk bizdedir boyle diyet menuleri bi isirik bi koparik bi lokmaKizlar menumu yazayim.
Sabah 08:00 de limonlu su
12:00 de 1 elma 1 incir 3 hurma
0
13:35 te roka .. turpdomates slatalk kara kelem,yumurta,yesil ve siyah zeytin,
Bi koparimlik ufak pideiki isirimlik pogaca
Aksam 05:50 de salata ve kofte
Egzersiz ve yuruyus
Su olarak ta 2 bucuk litre
Yalniz kizceler dunyada ilk bizdedir boyle diyet menuleri bi isirik bi koparik bi lokmanekadan orjinaliz
Yalniz kizceler dunyada ilk bizdedir boyle diyet menuleri bi isirik bi koparik bi lokmanekadan orjinaliz
Ahanda beklenen soru geldi eyvahlar ola simdi sorar nergis diodum bnde yakalandinBiz de demisken hanj senin menü maviş
Benide cifle kuzum pek bi kirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?