- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.521
Sen buralri bekle ,ortalik karisir filanniyemissss
InsaAllah canim ya cocuklarda zor oluyo sabaha kadar zirliyoAh kuzum salgın var kapıldı demek seninki tez ilesir inşallah
Işim olmaz hiccccccc yandan yandanSen buralri bekle ,ortalik karisir filan
Yok guzel olmusda hayret ettim esim istemediKotu olduysa verme. O bende de oluyor bazen yaa allah affetsin bizi
Ay aynen iyle fena fenaIşim olmaz hiccccccc yandan yandan
Himmm belki toktur ondannnn sen guzel yaparsin canimmYok guzel olmusda hayret ettim esim istemedi
Neyi nereyi acepKiz ben biseymi kacirdim ne anladim anlamadimki
Görüyorum ya biraz kafan karışık kusura bakma. Hosbuldum☺Aleykum selam hosgeldin. Bak kac kere hosgeldin dedim hic hoşlamadin beni gormuyormusun yokza
Blmiorum kafam bulandi. Esim de tv yi sagir dedeler gibi en yuksek volum de izliyoo beynim durdu maç goool vsssNeyi nereyi acep
oda diyette heral bna hergun salata yap dioHimmm belki toktur ondannnn sen guzel yaparsin canimm
Aynen bide anlamiyon onu biz bisiler yapip edip ugrasioz ama onlar zor kolay gelsinInsaAllah canim ya cocuklarda zor oluyo sabaha kadar zirliyo
Bizim ki allahtan izlemez ama şaban oda hep türk filimBlmiorum kafam bulandi. Esim de tv yi sagir dedeler gibi en yuksek volum de izliyoo beynim durdu maç goool vsss
Blmiorum kafam bulandi. Esim de tv yi sagir dedeler gibi en yuksek volum de izliyoo beynim durdu maç goool vsss
:)) ooo super bak esinlen sende esindenoda diyette heral bna hergun salata yap dio
Sagol tatlim dogru yazik napsinlar anne bakarsa bakilcaklar muhtaclar Allaha emanet olsunlarAynen bide anlamiyon onu biz bisiler yapip edip ugrasioz ama onlar zor kolay gelsin
Haha ama napimm yaa kendi dusuncelerimin sesini duyamiyorum resmenay sesli haykirdim bnimkide oyle acar son sese kadar evin icinde top oynula sanki
Bizim ki allahtan izlemez ama şaban oda hep türk filim
Aman salata yapmakta pek bi ugrastirici ama guzel olir.Bnim es hergun basliyo diyete sozde:)) ooo super bak esinlen sende esinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?