- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.561
Yapp yappp durrr bitmii bende bugünn sildim sildimm bitmediiii bitmiyoooooElimde cifle temizlik sefasi yaptim canm icim rahatlamadi ama hala
Hizimi alamiyorum yaa
Bende ysarin bi derince yapam yaBenimde cok iş bayadir yapmadım genel temizlik misafir gidiyor yarin artık başlar isler
Toplu temizlik:Bende ysarin bi derince yapam ya
Aynen.. bakalim insallah :) elim cabuk dibi köseyi hep aldigim icin birikmiyor zatenToplu temizlik:
Benim de baya çıktıAynen.. bakalim insallah :) elim cabuk dibi köseyi hep aldigim icin birikmiyor zaten
Lavini begenip durma gel hele nabiyorsyn bende begeneyim bi seni
Bak bakim :)Laaa durr bakimm bensizz ne konuşmussnzz dedikodumu yapinizz
Na Pimmm kızzz bakıyoom okuyoomm sizi gidi sizii bensiz çokk konuşmuşsunzMisss helal olsun hepsini tek tek okuyup begeniyorsun valla hic gocunmadan hamarst kiz :)))
Hadi iyi uykular banaKizlar uykum cok skştirdi ben kacayim yavastan
Oyle konustuk iste canim ama suan uykuya dogru gidiyorum tabiNa Pimmm kızzz bakıyoom okuyoomm sizi gidi sizii bensiz çokk konuşmuşsunz
Bitti şüküürrr hiç giremedim bugün görümcem bendeydi pederle kaynanam onlardaydıı beraber geldiler öylwe zaman geçtiiBak bakim :)
Gidiyormusun sendeHadi iyi uykular bana
Aaaaa ayıppp ama bne geldimm gidinizzzOyle konustuk iste canim ama suan uykuya dogru gidiyorum tabi
Himm misafirlydin yani olsunnn biz burdayiiiz hep canm insallahhBitti şüküürrr hiç giremedim bugün görümcem bendeydi pederle kaynanam onlardaydıı beraber geldiler öylwe zaman geçtii
Valla uyku saatim geldi hemde nasil tatli uykum vaarAaaaa ayıppp ama bne geldimm gidinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?