- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.641
benim kapalı heral hiç gelmiyo iyi oluyo böyleBi iki bakmayinca bildirim gelmiyo bnde artik o dedigin yerden bakiyom
nane limon vs içiyosa iyi gelir inşAllahYok canim biraz uyuyo etki gecince yine basliyo bi hafta canimi cikarir
Bende mi kullanmasam zaten yeni farkina vardim inanki onceden bez parcasi saniyodumaynenBen hiç kullanmam o emojiyi
Ayy yaptim yeni iki uc kasik zirla verdim cins cocuk mandalina portakal getirdim istemiyom dedinane limon vs içiyosa iyi gelir inşAllah
kullanma kullanmaBende mi kullanmasam zaten yeni farkina vardim inanki onceden bez parcasi saniyodum
Tmm onceden cok kullandim bilincsizcekullanma kullanma
yok ya o mendil :) bneceTmm onceden cok kullandim bilincsizcesu neki buda mi oyle biseyki
hastalıktan da iştahı kapanmıştır :/Ayy yaptim yeni iki uc kasik zirla verdim cins cocuk mandalina portakal getirdim istemiyom dedi
Iyi bari buda alt kismi cikmasin dedimyok ya o mendil :) bnece
Evet canim hic bisey yemiyo bizim bile hasta olunca bisey istemiyo canimiz cocuklarda daha kotu oluyo sadece su iciyohastalıktan da iştahı kapanmıştır :/
Heralde uyucakmi acaba uyumaz pek amatatlianne kaçtı herlade
bu karida zayiflik diye delircek
Dogrudur lahmacun yiyin kebap yiyin diyo zaten onlar faydali filan diyoo lahmacun yerken yakalandıı doğru mu
Hahaha aynen dogru hep ayni yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?