- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.661
nasıl oluyo yaDogrudur lahmacun yiyin kebap yiyin diyo zaten onlar faydali filan diyo
Nebileyim tvde gordum bikac kere onlari yiyebilirsiniz dedi kepap falan bizim yiyecegimiz yiyin ama pirinc pilavi filan yemeyin sirf seker dionasıl oluyo yaunsuz olanı mı diyo ki
Tmm kuzum bnimde kiz hasta olmasaydi uykuyu duzene sokmaya caliscaktim.Namaz duruyi daha bnim napcam bilmiyorumBenimde uykum geldi kız kaçiyim
garip o da hep un yani lahmacun :)Nebileyim tvde gordum bikac kere onlari yiyebilirsiniz dedi kepap falan bizim yiyecegimiz yiyin ama pirinc pilavi filan yemeyin sirf seker dio
Ince ya ondanmiki bilmiyirumgarip o da hep un yani lahmacun :)
kıl hadi kuzum ne kadar geç vakte kalırsa o kadar zor geliyo nefse ,kızın da uyur inşAllah çarcabuk toparlanır Allah kolaylık versin ,yokluğunu göstermesin bunlar gelir geçerTmm kuzum bnimde kiz hasta olmasaydi uykuyu duzene sokmaya caliscaktim.Namaz duruyi daha bnim napcam bilmiyorum
saçma olur oyleyse @canankaratayapla bize bi açıklayıver nidenInce ya ondanmiki bilmiyirum
İyi canım senden
Perde ler sonra tozz yarak altıı tabii topluu çalışş canımm fazla dağınıkk değill sonraa dolaplarıın içi silinmeli çekmeceler heee cam silmeyii unutmaa tabii halılar kalkmalıı sonraa dip köşe makina sonra çamaşır sulu çif dök yerlere sill ama temizzzzzBende temizlik yapcam yarin insAllah nerden baslasm napsam onu düşünüyorum misss azcik fikir ver sene
Hayıırrr hemen yapılmalıı yarına bırakmaaaaa tam tapp işiniiütüyü yarın yapmam ben kısım kısım yapmayı seviyom ya öyle küçük işleri ikinci gün yaparom
hayırlı olsun yeni evin :) bende günlük işleri yapıyom bi kaç ay oldu valla dipten yapmayalı :)
En güzelii benim teyzemlerdede yook ben bildim bileli yookkk hep kırann okurlar eniştem (Allah rahmet eylesin) 2ay önce vefat etti ölmeden 1ay önce son umrsini yaptıı mide kanseriydii valla çookk iyi biriydi hatta youtube da halis atilla yasarsaniz çıkar çokk düşkündüü kurana ilime herşeyye tv bilmezz dii ama insan inanamıyoo ölüme benm babam ve eniştwm damatlardan ölenn ilk babam sonra 2. Babam vefat etti baba yerindeydi bizim içinbizim tv miz yok canım izlemiyoz
Caniiim cok sagolasin guzel duan icin.Amin insaAllah rabbim sizede nasipeder gonlunuzdekini kucaginiza nasip etsin hayirlisindan insaAllah...kıl hadi kuzum ne kadar geç vakte kalırsa o kadar zor geliyo nefse ,kızın da uyur inşAllah çarcabuk toparlanır Allah kolaylık versin ,yokluğunu göstermesin bunlar gelir geçer
Iyi geceler girusuruz nergisim.saçma olur oyleyse @canankaratayapla bize bi açıklayıver nidenhahhah Kaçtım mavvişim
Allah rahmet eylesin canim rabbim sizlere hayirli omurler versin ...ALLAH a yakisir imanli kuranli insanlar oluruz insaAllahEn güzelii benim teyzemlerdede yook ben bildim bileli yookkk hep kırann okurlar eniştem (Allah rahmet eylesin) 2ay önce vefat etti ölmeden 1ay önce son umrsini yaptıı mide kanseriydii valla çookk iyi biriydi hatta youtube da halis atilla yasarsaniz çıkar çokk düşkündüü kurana ilime herşeyye tv bilmezz dii ama insan inanamıyoo ölüme benm babam ve eniştwm damatlardan ölenn ilk babam sonra 2. Babam vefat etti baba yerindeydi bizim için
AminnnnnAllah rahmet eylesin canim rabbim sizlere hayirli omurler versin ...ALLAH a yakisir imanli kuranli insanlar oluruz insaAllah
Anlamadımm canımbirsuru kurdaleli kiz napar miss
Hani emojiyi cok koymussun ya onu dedim canim.Uyumamissin uyku mu tutmadiAnlamadımm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?