Tmm kuzum bnimde kiz hasta olmasaydi uykuyu duzene sokmaya caliscaktim.Namaz duruyi daha bnim napcam bilmiyorum
kıl hadi kuzum ne kadar geç vakte kalırsa o kadar zor geliyo nefse ,kızın da uyur inşAllah çarcabuk toparlanır Allah kolaylık versin ,yokluğunu göstermesin bunlar gelir geçer

Yatakk odasından başlaaa
Bende temizlik yapcam yarin insAllah nerden baslasm napsam onu düşünüyorum misss azcik fikir ver sene
Perde ler sonra tozz yarak altıı tabii topluu çalışş canımm fazla dağınıkk değill sonraa dolaplarıın içi silinmeli çekmeceler heee cam silmeyii unutmaa tabii halılar kalkmalıı sonraa dip köşe makina sonra çamaşır sulu çif dök yerlere sill ama temizzzzz

bizim tv miz yok canım izlemiyoz
En güzelii benim teyzemlerdede yook ben bildim bileli yookkk hep kırann okurlar eniştem (Allah rahmet eylesin) 2ay önce vefat etti ölmeden 1ay önce son umrsini yaptıı mide kanseriydii valla çookk iyi biriydi hatta youtube da halis atilla yasarsaniz çıkar çokk düşkündüü kurana ilime herşeyye tv bilmezz dii ama insan inanamıyoo ölüme benm babam ve eniştwm damatlardan ölenn ilk babam sonra 2. Babam vefat etti baba yerindeydi bizim için

kıl hadi kuzum ne kadar geç vakte kalırsa o kadar zor geliyo nefse ,kızın da uyur inşAllah çarcabuk toparlanır Allah kolaylık versin ,yokluğunu göstermesin bunlar gelir geçer
Caniiim cok sagolasin guzel duan icin.Amin insaAllah rabbim sizede nasipeder gonlunuzdekini kucaginiza nasip etsin hayirlisindan insaAllah...

Allah rahmet eylesin canim rabbim sizlere hayirli omurler versin ...ALLAH a yakisir imanli kuranli insanlar oluruz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…