- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.601
bende canım önce her yeri toplarım o kısa sürüyor zaten süpürmek de kolay silme de eşyaları çek ittir kaktır sıkıcı oluyor,bide camlar uff sevmiyorum cam silmeyiBen heryeri toplar daginikken kafa karışıyor perdeler yıkancak camları silerim tozu al sonra başla tuvalet lavabo en sonda tamm otur:)
Oh ışte bitti temizlik bende yapip bunları utu sonra dadolaplarım düzenli şuan,sil süpür var,kapılar,camlar var,buzdolabına el atmam lazım banyo tuvalet şimdilik bunlar
Al benden okadar yazın iyide perdelr yıkanırken pimapen büyük olunca sinir bozucubende canım önce her yeri toplarım o kısa sürüyor zaten süpürmek de kolay silme de eşyaları çek ittir kaktır sıkıcı oluyor,bide camlar uff sevmiyorum cam silmeyi
ütüyü yarın yapmam ben kısım kısım yapmayı seviyom ya öyle küçük işleri ikinci gün yaparomOh ışte bitti temizlik bende yapip bunları utu sonra da
perdelerim yeni yıkandı ,mutfağı atacm bak unuttum onuAl benden okadar yazın iyide perdelr yıkanırken pimapen büyük olunca sinir bozucu
Bende iki ay oldu zaten evi taşıyalı karşı eve geçtim şanslıydı evim kimbilir geçtim girerken yikandim sonra hamileyken pek temizlik yapamadim genel dip basliycam inşallah kış boyu: )perdelerim yeni yıkandı ,mutfağı atacm bak unuttum onu
hayırlı olsun yeni evin :) bende günlük işleri yapıyom bi kaç ay oldu valla dipten yapmayalı :)Bende iki ay oldu zaten evi taşıyalı karşı eve geçtim şanslıydı evim kimbilir geçtim girerken yikandim sonra hamileyken pek temizlik yapamadim genel dip basliycam inşallah kış boyu: )
Kız vallahi şu yazdığımda napiyon mu gülüyorum sonradan okurkenhayırlı olsun yeni evin :) bende günlük işleri yapıyom bi kaç ay oldu valla dipten yapmayalı :)
anlamadım ya :)Kız vallahi şu yazdığımda napiyon mu gülüyorum sonradan okurken
Bak yine yalnış oldu yazdıklarım diyom hep yalnış çevriliyor komik anliyabiliyon mu demiştim: ):)anlamadım ya :)
Şu hint dizilere bayılıyorum
evet canım her türlü dizi program cevriliyo , şeytanın ta kendisi o yüzden almadıkYaa gerçekten mi
Oh en iyisi kuzm iyi vallahevet canım her türlü dizi program cevriliyo , şeytanın ta kendisi o yüzden almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?