Ben heryeri toplar daginikken kafa karışıyor perdeler yıkancak camları silerim tozu al sonra başla tuvalet lavabo en sonda tamm otur:)
bende canım önce her yeri toplarım o kısa sürüyor zaten süpürmek de kolay silme de eşyaları çek ittir kaktır sıkıcı oluyor,bide camlar uff sevmiyorum cam silmeyi

bende canım önce her yeri toplarım o kısa sürüyor zaten süpürmek de kolay silme de eşyaları çek ittir kaktır sıkıcı oluyor,bide camlar uff sevmiyorum cam silmeyi
Al benden okadar yazın iyide perdelr yıkanırken pimapen büyük olunca sinir bozucu

perdelerim yeni yıkandı ,mutfağı atacm bak unuttum onu
Bende iki ay oldu zaten evi taşıyalı karşı eve geçtim şanslıydı evim kimbilir geçtim girerken yikandim sonra hamileyken pek temizlik yapamadim genel dip basliycam inşallah kış boyu: )

Bende iki ay oldu zaten evi taşıyalı karşı eve geçtim şanslıydı evim kimbilir geçtim girerken yikandim sonra hamileyken pek temizlik yapamadim genel dip basliycam inşallah kış boyu: )
hayırlı olsun yeni evin :) bende günlük işleri yapıyom bi kaç ay oldu valla dipten yapmayalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…